Sayfa: [1]
Burası Türkiye
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Haziran 2008, 14:11:31 »
  • CRGT
  • Aktif Üye
  • Nereden: zonguldak

• Konuları:11

•  
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

Katıksız laz
Ormanlarımızı koruyalım, ağaçlarımız boş yere kesilmesin diye, kredi kartı ekstremin mail adresime gönderilmesini istedim. Sonra gelen maili yazıcıdan çıkartıp dosyama taktım. %100 laz olmak tam da bu işte.

Geliştik çok
Nüfusu 1800 olan bir beldede oturuyoruz. Anneme geçen oturduğumuz sokağın önünde kapkaç olduğunu söyledim. ''Hadi ya, burası o kadar gelişti mi?'' dedi. Sözün bittiği yerdeyim.

Sırıtan Sırıtan
« YANITLA #1 : 14 Haziran 2008, 14:17:24 »
« YANITLA #2 : 16 Haziran 2008, 11:56:56 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye
  • _by_danger_
  • Nereden: DENİZLİ

• Konuları:163

•  
 Kahkaha Kahkaha Sırıtan Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #3 : 16 Haziran 2008, 12:07:31 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
burası türkiye 2-0 yenilirken 3-2 yeniyoruz 1-0 yenilirken 2-1 yeniyoruz yardım isteyen devletlere yardım etmeye çalışıyoruz Biz Türküz Burası Türkiye  Kızgın
« YANITLA #4 : 16 Haziran 2008, 12:34:24 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Türkiye şu son maçlarında Futboldan çıktı biraz adrenalin sporlarına ağırlık verdi. Oyuncular biliyor vatandaşın neler salgıladığını Sırıtan Son anda adrenalin pompalatıyolar. Ne zaman salondan bir uğultu kopsa anlıyorumki Türkiye devrede Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #5 : 16 Haziran 2008, 12:34:54 »
Geliştik çok
Nüfusu 1800 olan bir beldede oturuyoruz. Anneme geçen oturduğumuz sokağın önünde kapkaç olduğunu söyledim. ''Hadi ya, burası o kadar gelişti mi?'' dedi. Sözün bittiği yerdeyim.

Bunu da gelişmişlik olarak düşünmeye başlamış insanlar. Yazık halimize
« YANITLA #6 : 16 Haziran 2008, 13:08:32 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
neden Rize de olmuyor rize gelişmekte olan bir ilimiz...
ben duymuştum burada bir marketin önünde kapkaç oldu çocuğu yakaladılar ve dövdüler 1 ay hastanede yoğun bakımda kalmış.çok hoşuma gitti bir tekmede ben atsam diyrdum ama yoktum orda atamadım böyle yapmazsak kapkaççı kol gezer yollarda tv de izliyorum kapkaççı kızın çantasını alıyor yanından adam geçiyor kapkaççıya bakıyor kovalayeıp yakalamak yoq yoksa bende kapkaç yaparım  Kızgın
« YANITLA #7 : 17 Haziran 2008, 08:09:46 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Geliştik çok

Bunu da gelişmişlik olarak düşünmeye başlamış insanlar. Yazık halimize

Sonuç olarak oda bi gelişme ama aşağı doğru gelişme . İyi olarak değil kötü olarak gelişmişiz .

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
Sayfa: [1]
Bölüm atla: