"Her Telden" ve bazı bölümlerde köklü değişime gidilmiştir. Bundan böyle SANALKURS konusu dışındaki konular kimseye danışılmaksızın ilgili yöneticinin insiyatifi doğrultusunda silinecektir. Üyelerimizin "Mesaj sayım azalıyor" gibi şikayetlerde bulunmamasını rica ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle...

Sayfa: [1]
Bill Gates ölürse...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 19:47:35 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:554

•  

Bu fıkra daha önce burda verildi mi verilmedi mi bilmiyorum,ama güzel bir fıkra hemen paylaşayım dedim..O kadar sayfaya bakmayı göze alamadım  Kararsız

Bill Gates bir araba kazasında ölmüş. Sorgulama için tanrının karşısına
çıkmış. Tanrı demiş ki:
"Bill senin durumun hakikaten karmaşık. Seni cennete mi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum. Her eve bilgisayar girmesine yardımcı
olarak insanığa katkıda bulundun ama bir yandan da windows gibi bir rezaleti de yarattın. Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım, cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine karar ver."
"Tamam" demiş Bill Gates, "Önce cehenneme bir bakayım." ve inmiş cehenneme. Bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor "Allaah" demiş Bill Gates, "Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim." Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, insanlar lir çalıyor, güzelce bir yer ama Cehennem kadar değil.
"Tamam" demiş tanrıya Bill Gates, "Ben cehenneme gitmeye karar verdim." ıki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş.Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence ediyor.
"Nasılsın Bill?"
"Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil! Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu?"
Tanrı cevap vermiş:
"O ekran koruyucusuydu..."
    Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #1 : 25 Ekim 2007, 20:25:47 »
  • ukalaa
  • Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:57

•  
puhahaha ekran koruyucu  Sırıtan Sırıtan ALLAHIN  sopası yok işte Kahkaha
« YANITLA #2 : 26 Ekim 2007, 09:54:37 »
  • Bym.ulku
  • Bilgin Üye
  • İmkansız diye bir şey yoktur
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:20

•  
güzel Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 26 Ekim 2007, 20:22:43 »
  • tekrose
  • Süper Üye
  • Nereden: UÇURUMUN KENARI

• Konuları:190

•  
ay inanmıyorum hakkaten okurken sonunu merak ederek heyecanla okudum süper ya ekran koruyucu he

dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim,yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları hep sorulur selamları hep alınır,sildiklerim vardır birde,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır,adları anılmaz hatırları sorulmaz,sadece beddualarımdır,vicdanla beraber ben şeref ararım sevdiklerimde, her zaman doğru değildir elbet seçimlerim,zaman gelir şerefsizleride severim
« YANITLA #4 : 26 Ekim 2007, 21:47:29 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:105

•  
 Kahkaha Kahkaha Kahkaha
güzell ama gates ölürse gerçekten üzülürüm

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: [1]