"Her Telden" ve bazı bölümlerde köklü değişime gidilmiştir. Bundan böyle SANALKURS konusu dışındaki konular kimseye danışılmaksızın ilgili yöneticinin insiyatifi doğrultusunda silinecektir. Üyelerimizin "Mesaj sayım azalıyor" gibi şikayetlerde bulunmamasını rica ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle...

Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceKomik ve İlginç Yazılarbeden eğitimi dersinden önce sınıfta soyunan erkekler...
Sayfa: [1]
beden eğitimi dersinden önce sınıfta soyunan erkekler...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Mayıs 2007, 01:10:56 »
  • Mєtiη
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: ZONGULDAK

• Konuları:345

•  
beden dersinden önceki teneffüste oynayacakları 5 dakikalık futbol maçı için büyük bir heyecanla eşofmanlarını giyen sınıfın erkek grubudur. büyük ihtimalle derste beden eğitimi hocası voleybol oynatıp manşet çalıştıracağı için kısa sürede hazırlanıp teneffüsün tadını çıkarmak istemektedirler.

çoğu okulda erkekler için ayrı soyunma odası olmadığı için, beden dersi öncesi ve sonrası kızlar soyunma odasında, erkekler ise sınıfta değiştirirler üzerlerini. dersin son dakikalarında daha zil çalmadan erkekler kravatlarını gevşetmişler, gömleklerinin düğmelerini çözmüşler, spor ayakkabılarını giymişlerdir. sınıfta kesif bir koku yayılmaya başlamıştır bile. hoca görmesin diye kamuflaj için sıkı sıkıya ceketlerine bürünürler. ama hoca bilmez ki ceketin altı boş.

zil çalmasıyla birlikte kızlar kaçarcasına koşarak sınıftan çıkarlar. çünkü çoğu erkek pantolonunu çıkarmaya başlamıştır. beden torbasını toplamakta geciken kızlar gözlerini kapatarak el yordamıyla çıkışı bulurlar. beden dersi olduğunu unutup arkadaşlarının yanına gelen başka sınıflardan kızlar ise içeri girer girmez çığlık çığlığa kaçarlar. perdeler örtülür, kapı kapatılır ve şov başlar.

herkes sıranın üzerine çıkarak tuttuğu takımın marşları eşliğinde danslar ederek eşofmanlarını giymeye başlar. bazısı birbirinin okul pantolonun içine giydiği şeylerle dalga geçer:

-ahaha arkadaşlar mustafaya bakın içine kilotlu çorap gibi tayt giymiş.
+dalga geçmeyin abi ya üşüyorum diye annem giydirdi.

koşturarak bedene çıkılır, oynanacak top bulunamadığı için voleybol topuyla kısa bir maç yapılır. beden hocası yakalar ve temiz bir fırça atar. beden dersi bitip tekrar giyinildikten sonra sınıftaki ilk tepkiler ise:

kızlar: of sınıf çok pis kokuyor, cam açın deodorant sıkın bişey yapın!
erkekler: kravat bağlamayı bilen var mı?
« YANITLA #1 : 21 Mayıs 2007, 08:37:06 »
  • Tuhan
  • Ultra Süper Üye
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
Kahkaha
Emeğine Sağlıkk..

Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız?
Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle
açıklardım
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Hayata Dair Herşey...

Değerli ziyaretçimiz
Buyrun Soframıza..

Değerli ziyaretçimiz
Birazcık bayanlara özel çeyiz meyiz:D
« YANITLA #2 : 19 Ağustos 2008, 20:40:08 »
valla çok doğru bi yazı olmuş.aynen lisede bizde de böle olurdu.
« YANITLA #3 : 19 Ağustos 2008, 20:50:58 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:27

•  
Aynen ya =) Bi an lise anılarım canlandı Kahkaha

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 20 Ağustos 2008, 00:13:05 »
  • sagokolik
  • Aktif Üye
  • şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş........
  • Nereden: sonsuzluktan

• Konuları:18

•  
ve her zaman bi kız içerde kalırdı bizim sınıfta çıkınca kıza suni telaffuz yapılır o ayrı tabi.....
walla güzel yorumlanmış olay tamamiyle ortada..... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Bir Yerin Adına Denince Türk ülkesi,
           Gözüm Bayrak Arar, Kulağım Ezan Sesi!
« YANITLA #5 : 20 Ağustos 2008, 07:50:08 »
  • Di Guan
  • Ultra Süper Üye
  • BANTLANDI
  • Nereden: Cehennet

• Konuları:243

•  
çok güzelde walla billa öyle değilim  Kahkaha beni onlardan saymayın lütfen lütfen  Kahkaha

ben sınıfın en hızlı giyineniydim Rekorum 1 dk 20 küsür saniyedir. Tabi herkez bana bakıp bu rekoru kırmadım  Kahkaha kendim saniyeyi tuttum  birde giyinen kişinin dışarı çıkması çok zordur dışarda merakla bekleyen kızlar bakmıyoruz edasıyla içeri bakarlar..Heleki Dışarı çıktın tekrar sınıfa girmek imkansız denecek kadar azdır içerden kapıyı tutan 3 kişi vardır koridor kalabalıktır sen sınıfın kapısını bulana kadar canın çıkar sınıfı buldunmu kapıya vurursun yüklenirsin parolayı söylersin parola: Ben Erkeğim Lan dır. Kahkaha
içeriye girince Basınç artar oksijen azalır ve yavaş yavaş beyin uyuşur.Ve sınıftan biri çıkar hazırmısınız der ve etrafa bakar 1 kişi soyunmamışsa hemen kapıyı açında aç aç  ve o giyinemeyen arkadaşımız Madur olurdu  Kahkaha
gelelim sınıftan çıkış vaktine  Kahkaha
Hazırmıyız!
Hazırız!
Le le le lelele leeee ooo (sınıfın ismi)
alana gelindiğinde etrafı büyük bir polat alemdar ve ronaldinho havası alır.Takım kadrosu kurulması lazımdır herkez toplanır ve kurulur artık o 2 grup ölümüne düşmandır  Kahkaha herkez köşesine çevrilir ve taktik yapılır.ve herkez hazırdır birde anlaşılırki Topumuz yok.
Etrafa bakılır voleybol oynayan kızların topu alınır.Top oynamaya başlanılır.Gol atan takım ölümüne bağırır gövde gösterisi yapar.diğer takım sakin olur yeneceğiz yeneceğiz der.Bu zamanda kızlardan biri beden e. hocasının yanına gider.Hoca haberi alır ve ağır çekim son hışımla yanımıza gelir topumuzu alır.
Bizden biri almayında hocam herzaman topumuzu alıyorsunuz der.
Beden e. hocasıda sen top değilmisin olum der.
Ve takımda derin bir sessizlik topu alan hocaya büyük bir düşmanlık helede o söyleyen kız ortaya çıkarsa anlayın gerisini (öğrencine çarre tükenmez)  Kahkaha
ve herkez kenara oturmuş hocanın ve kızların oynadığı voleybol maçını izler  Kahkaha zil çalar herkez sınıfa koşar giyinmeye çalışır beyin uyuşmuştur kokudan pantolonu ters giyen bile olabiliyor.ve maç tartışılıyor... Kızlar kapıda bekliyor.En sonunda beklemekten sinirlenen kızlar içeriye hucum eder ve giyinmeyen erkekler yine madur duruma düşer.Ve bir sonraki derse giren öğretmen acınacak hale gelir  Kahkaha

Benden Bu kadar ilkkez yazmayı denedim Beğenirseniz dahada yazarım  Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Ya Derdime Derman,Ya Katlime Ferman
« YANITLA #6 : 20 Ağustos 2008, 09:03:14 »
« YANITLA #7 : 20 Ağustos 2008, 09:05:28 »
  • berrock
  • Bilgin Üye
  • Adının karşısında Acı yazıyor..Bütün sözlüklerde..
  • Nereden: bende bilmiyorum kii

• Konuları:33

•  
güzel olmuş  Kahkaha eline sağlık

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

"Sahip Olamadığım bişey varsa yeterince İSTEMEDİĞİMDENDİR, Sahip olupta kaybediyorsam yeterince İPLEMEDİĞİMDENDİR"...
     saçma sapan özel msj atmayın lütfen !!!
« YANITLA #8 : 21 Ağustos 2008, 06:41:38 »
  • Di Guan
  • Ultra Süper Üye
  • BANTLANDI
  • Nereden: Cehennet

• Konuları:243

•  
tşkr

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Ya Derdime Derman,Ya Katlime Ferman
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceKomik ve İlginç Yazılarbeden eğitimi dersinden önce sınıfta soyunan erkekler...
Bölüm atla: