çok güzelde walla billa öyle değilim

beni onlardan saymayın lütfen lütfen

ben sınıfın en hızlı giyineniydim Rekorum 1 dk 20 küsür saniyedir. Tabi herkez bana bakıp bu rekoru kırmadım

kendim saniyeyi tuttum birde giyinen kişinin dışarı çıkması çok zordur dışarda merakla bekleyen kızlar bakmıyoruz edasıyla içeri bakarlar..Heleki Dışarı çıktın tekrar sınıfa girmek imkansız denecek kadar azdır içerden kapıyı tutan 3 kişi vardır koridor kalabalıktır sen sınıfın kapısını bulana kadar canın çıkar sınıfı buldunmu kapıya vurursun yüklenirsin parolayı söylersin parola: Ben Erkeğim Lan dır.

içeriye girince Basınç artar oksijen azalır ve yavaş yavaş beyin uyuşur.Ve sınıftan biri çıkar hazırmısınız der ve etrafa bakar 1 kişi soyunmamışsa hemen kapıyı açında aç aç ve o giyinemeyen arkadaşımız Madur olurdu

gelelim sınıftan çıkış vaktine

Hazırmıyız!
Hazırız!
Le le le lelele leeee ooo (sınıfın ismi)
alana gelindiğinde etrafı büyük bir polat alemdar ve ronaldinho havası alır.Takım kadrosu kurulması lazımdır herkez toplanır ve kurulur artık o 2 grup ölümüne düşmandır

herkez köşesine çevrilir ve taktik yapılır.ve herkez hazırdır birde anlaşılırki Topumuz yok.
Etrafa bakılır voleybol oynayan kızların topu alınır.Top oynamaya başlanılır.Gol atan takım ölümüne bağırır gövde gösterisi yapar.diğer takım sakin olur yeneceğiz yeneceğiz der.Bu zamanda kızlardan biri beden e. hocasının yanına gider.Hoca haberi alır ve ağır çekim son hışımla yanımıza gelir topumuzu alır.
Bizden biri almayında hocam herzaman topumuzu alıyorsunuz der.
Beden e. hocasıda sen top değilmisin olum der.
Ve takımda derin bir sessizlik topu alan hocaya büyük bir düşmanlık helede o söyleyen kız ortaya çıkarsa anlayın gerisini (öğrencine çarre tükenmez)

ve herkez kenara oturmuş hocanın ve kızların oynadığı voleybol maçını izler

zil çalar herkez sınıfa koşar giyinmeye çalışır beyin uyuşmuştur kokudan pantolonu ters giyen bile olabiliyor.ve maç tartışılıyor... Kızlar kapıda bekliyor.En sonunda beklemekten sinirlenen kızlar içeriye hucum eder ve giyinmeyen erkekler yine madur duruma düşer.Ve bir sonraki derse giren öğretmen acınacak hale gelir

Benden Bu kadar ilkkez yazmayı denedim Beğenirseniz dahada yazarım