Sayfa: 1 2 [3]
Bizi Takip Ediyorlar !
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 07 Kasım 2007, 15:38:37 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
Bizler bir okulda öğrt olarak çalışıyoruz Öğrencilere kendi okulumuz sitesinden bazı bilgilerinizi dersime ait olanlarını kopyaladım öğrencilere ordan anlatıyoruz zaman kaybı olmadan birsürü örnek gösteriyoruz FAKAT üzerindeki yazı  ÇALINTI yazısı öğrencilerin açısından olumsuz etkiliyor.
--Hocam Çaldınızmı !!! --bu ibare çok kötü bir ibare bence sanalkurs.net bu soruna çözüm bulması gerekiyor hemde acilen
Saygılarımla

Öğt. Bilal KUŞ

HOcam ben bir şey diyecem. Biz bu siteyi bir yere getirmek için gecemizi gündümüze katıyoruz. Bazı yazar kadrosu sırf sanalkursa çalışıyor. Sanalkurs iyi olsun diye. Yani başka sitelerde yazılarını yayınlamıyor. Örnek olarak Fatih nebioğlunun yazıları öğle. Başka yazarlarda var tabi. Okulunuzun sitesine bilgiyi koyup öğrencinize gösterceğiinize daha kolay yöntem olan sanalkursu niye göstermiyorsunuz hocam? BU platforumda öğrencilerin girmeyeceği kötü bir durum yok.
Ben mesela yazarım aynı zamanda ben istemem başka sitede benim yazılarım olsun. Dİyecekseniz bilgi paylaşımı   işte herkes fayydalansın niye düşünüyorsunuz. BUnada hemen cevap veriyorum. Madem öğle ozaman biz bir şey araştırmayalım her şeyi başka sitelerden alıp koyalım. Ağlayan artık bazı durumlara kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoruz. Çünkü sorulacak soruyu biliyoruz. Bİz bu siteyi belli bir yere getirmek için çok calışıyoruz. MEsai saatlerimizin dışında oturup ders yayınlıyoruz üyelerin sorularına cevaplıyoruz oda olmuyor üyeler arasında tartışma varsa onları çözüyoruz oda olmuyor site için devamlı yeeni projeler üretiyoruz. Biz bu kadar didinelim duralım. Sonra herkes bizim yazıları sitelerine kopyalasın bizim emeklerimizde bir anlamda anlamını yitirsin.

Hocam inanın yitiriyor. Çünkü biz bilgimizi paylaşırken kendi sitemizinde duyulmasını bilinmesini istiyoruz. Bu cevabı Bir yönetim üyesi olarak cevap vermiyorum. Bir yazar olarak veriyorum bunu diyeyim. !!!!!

Şimdi grafik tasarım hakkında sırf yazı içerikle makaleler yazcam inanın içimden gelmiyor. Bilgiyi paylaşmaamak değil. O bilgiyi kopyalayıp yapıştırıp. Birde üstüne biz yazdık demiyorlarmı o an çok üzülüyoruz. En azından ben üzülüyorum. Bazı siteler biraz insaflı olup yazarın isminide yazıyorlarda. Bir anlamı olmuyorki. SOnuçta ben bu site için yazıyorum  Ağlayan Ağlayan
« YANITLA #31 : 18 Kasım 2007, 22:51:33 »
  • Sercinyo
  • Aktif Üye
  • işine bak..
  • Nereden: Samsun

• Konuları:17

•  
piyasada hırsızdan bol ne varki? Kızgın
« YANITLA #32 : 20 Kasım 2007, 10:59:17 »
Hırsızlara af yok.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Tüm Ödevler Burada

Değerli ziyaretçimiz
Web Yardım
« YANITLA #33 : 03 Nisan 2008, 18:28:17 »
  • Fuat Şengül
  • Süper Üye
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:142

•  
Bence de bu soruna bir çözüm bulunması gerekmektedir ne biliyim.İşte burada yapılan çalışmaların resimleri başka bir yerde kullanılırsa işte yasaktır veya sanlkurs'a aittir. gibi uyarılar yapılabilirse çok güzel olur.

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
« YANITLA #34 : 03 Nisan 2008, 18:44:29 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
ilkler her zmn takip edilir
« YANITLA #35 : 03 Nisan 2008, 21:29:06 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:63

•  
Tamam alacağımı aldım...

1- Eğer ki başka sitelerde o ç alıntı dersler olmasaydı burayı ne duyardım ne de üye olabilirdim

2- En önemli şey markadır unutmayın. download.com bile RSS sonucu Pr sini arttırıp bir marka olmuştur. Buna haber ve grafik tasarım siteleri de dahil...

3-Bu siteye girmesi demek bu sitedekilerin kazanması demektir. Derslerin daha fazla yerde yayınlanması demek Herkesin kazanması demektir..

Neyse sizlere başarılar diliyorum. Bu stratejiyi beğenmedim. Kar/zarar hesabınız + ise sorun yok...Bunu en iyi bilecek kişiler sizlersiniz..

saygılar
1. baska sitelerdeki (ç)alıntı derslere lüzum yok sanal kurs kendini tanıtıyor ihtiyacı olanlar buluyorlar..
2. zaten sanal kurs markaya dönüşmemiş olsa bu kadar taklid edilmezdi
3.sence maddi anlamda kazanmak için mi hazırlanıyor bu dersler eğer amaç maddi olsaydı reklamdan içeriğini göremediğimiz ne işe yaradığı bile anlasılamayan sitelerden hiç bir farkı kalmazdı çünki sadece üye sayısını okumak bile reklam vermek için cazip bir neden...
son olarak
(ç)alanlar için problem değildirde ya hazırlayanlar ne yapsın bu siteyi beğenmedim demişsin ama burda asıl olan bir sey var ki ne hususta olursa olsun sanal kurs saygıyı ilke edinmiş burda herkes birbirine sayğılı
sen olsan emek harcayıp gayret gösterdiğin bir dersi izinsiz habersz almalarından hosnut olurmusun...
kendine yapılmasından hosnut olmayacagın davranısı ne baskasına yap nede yaptır...

Değerli ziyaretçimiz
SARAY BAYRAK
« YANITLA #36 : 23 Nisan 2008, 09:37:49 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye
  • _by_danger_
  • Nereden: DENİZLİ

• Konuları:164

•  
Arkadaşlar sloganımızı bulduk  artık '' NE YAPABİLECEĞİNİ GÖSTER '' yok ARTIK '' BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR''

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #37 : 01 Temmuz 2008, 20:12:40 »
  • ziyade
  • Aktif Üye
  • dünyada ölümden başkası yalan!
  • Nereden: samsun

• Konuları:23

•  
maalesef burası türkiye usta ne görsem şaşırmam ben..

Kod:
if dunya1.text='ihanet' then
begin
hayat.all.delete;
end;
« YANITLA #38 : 02 Temmuz 2008, 10:44:10 »
  • T_r3x
  • Destekçi Üye
  • **
  • Ömür Aksoy
  • Nereden: Ankara

• Konuları:19

•  
Arkadaşlar Kayıt Tarihi:     03 Nisan 2007 tarihinden beri ben buradayım ve ne öğrendiysen hangi tarzın mantığını kaptıysan burada bu derslerden kaptım çok şükür birşeyler yapıyorum evet mesajım az ama sürekli siteye bağlanıp gerek portal gerek forum her girdiğinizde birşey katıyor.. Ayrıca igoogle ' da bile koydum yenilikleri öğrenmek için..3-4 tanede dersim olması lazım basit şeyler.. Herneyse..

Şöyle bir fikrim var bu yazdığınız dersler eser yada fikir paylaşımı kavramına bağlı ise belli bir yasa çerçevesinde bunları korumak olmaz mı?

Ömür Aksoy

Değerli ziyaretçimiz
www.tr3x.org
« YANITLA #39 : 10 Temmuz 2008, 13:53:07 »
Ya arkadaşlar Türk milleti olarak buna müsait.. Şaşırılacak bir durum yok Gülümseme
« YANITLA #40 : 27 Ekim 2008, 10:41:27 »
insanlar sizin bilgilerinizi,işinizi,çalışmalarınızı,stratejilerinizi kopyalayabilirler. Ancak sizin güveninizi ve saygınlığınızı KOPYALAYAMAZLAR.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #41 : 28 Ekim 2008, 20:49:49 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
Bizler bir okulda öğrt olarak çalışıyoruz Öğrencilere kendi okulumuz sitesinden bazı bilgilerinizi dersime ait olanlarını kopyaladım öğrencilere ordan anlatıyoruz zaman kaybı olmadan birsürü örnek gösteriyoruz FAKAT üzerindeki yazı  ÇALINTI yazısı öğrencilerin açısından olumsuz etkiliyor.
--Hocam Çaldınızmı !!! --bu ibare çok kötü bir ibare bence sanalkurs.net bu soruna çözüm bulması gerekiyor hemde acilen
Saygılarımla

Öğt. Bilal KUŞ

HOcam ben bir şey diyecem. Biz bu siteyi bir yere getirmek için gecemizi gündümüze katıyoruz. Bazı yazar kadrosu sırf sanalkursa çalışıyor. Sanalkurs iyi olsun diye. Yani başka sitelerde yazılarını yayınlamıyor. Örnek olarak Fatih nebioğlunun yazıları öğle. Başka yazarlarda var tabi. Okulunuzun sitesine bilgiyi koyup öğrencinize gösterceğiinize daha kolay yöntem olan sanalkursu niye göstermiyorsunuz hocam? BU platforumda öğrencilerin girmeyeceği kötü bir durum yok.
Ben mesela yazarım aynı zamanda ben istemem başka sitede benim yazılarım olsun. Dİyecekseniz bilgi paylaşımı   işte herkes fayydalansın niye düşünüyorsunuz. BUnada hemen cevap veriyorum. Madem öğle ozaman biz bir şey araştırmayalım her şeyi başka sitelerden alıp koyalım. Ağlayan artık bazı durumlara kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoruz. Çünkü sorulacak soruyu biliyoruz. Bİz bu siteyi belli bir yere getirmek için çok calışıyoruz. MEsai saatlerimizin dışında oturup ders yayınlıyoruz üyelerin sorularına cevaplıyoruz oda olmuyor üyeler arasında tartışma varsa onları çözüyoruz oda olmuyor site için devamlı yeeni projeler üretiyoruz. Biz bu kadar didinelim duralım. Sonra herkes bizim yazıları sitelerine kopyalasın bizim emeklerimizde bir anlamda anlamını yitirsin.

Hocam inanın yitiriyor. Çünkü biz bilgimizi paylaşırken kendi sitemizinde duyulmasını bilinmesini istiyoruz. Bu cevabı Bir yönetim üyesi olarak cevap vermiyorum. Bir yazar olarak veriyorum bunu diyeyim. !!!!!

Şimdi grafik tasarım hakkında sırf yazı içerikle makaleler yazcam inanın içimden gelmiyor. Bilgiyi paylaşmaamak değil. O bilgiyi kopyalayıp yapıştırıp. Birde üstüne biz yazdık demiyorlarmı o an çok üzülüyoruz. En azından ben üzülüyorum. Bazı siteler biraz insaflı olup yazarın isminide yazıyorlarda. Bir anlamı olmuyorki. SOnuçta ben bu site için yazıyorum  Ağlayan Ağlayan

fatih abiye katılmamak elde deil.Çok güzel bi çözüm getirmiş konuya öğrencilerinize direk sitemizn adresini verebilirsiniz böylece daha çok yararlanırlar sizde çalıntımı lafını duymassınız.bende bilgisayar bölümünü bitirdim web den flasha photoshop a kadar bu siteden öğrendik.Öğretmenimiz bu sitenin adrsini verip burayı incelememizi verilen örnekleri yapmmaızı isterdi.Gördünüz gbi ben okuldan mezun oldum hala burdayım bzm okulumuzunda sitesi vardı ama drsleri oraya eklemiyorduk direk kayngından öğreniyorduk.öğretmenlere saygımız sonsuz.Kolay gelsin Göz kırpan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #42 : 28 Ekim 2008, 21:21:00 »
arkadaşlar üzülmeyin gururlanın
çünkü bizi kopyalayanlar var yani bizim izimizden gidip yakında kaybolacaklar var
şöyle bir söz var:
insanlar sizin işlerinizi kopyalayabilir, stratejinizide kopyalayabilir, projelerinizde ama sizin güveninizi ve itibarınızı kopylayamazlar

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #43 : 14 Kasım 2008, 21:42:19 »
  • taytanicman
  • Bilgin Üye
  • H.Hüseyin ÇOLAK
  • Nereden: HATAY

• Konuları:30

•  
arkadaşlar üzülmeyin gururlanın
çünkü bizi kopyalayanlar var yani bizim izimizden gidip yakında kaybolacaklar var
şöyle bir söz var:
insanlar sizin işlerinizi kopyalayabilir, stratejinizide kopyalayabilir, projelerinizde ama sizin güveninizi ve itibarınızı kopylayamazlar

gayet net

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: 1 2 [3]
Bölüm atla: