Tamam alacağımı aldım...
1- Eğer ki başka sitelerde o ç alıntı dersler olmasaydı burayı ne duyardım ne de üye olabilirdim
2- En önemli şey markadır unutmayın. download.com bile RSS sonucu Pr sini arttırıp bir marka olmuştur. Buna haber ve grafik tasarım siteleri de dahil...
3-Bu siteye girmesi demek bu sitedekilerin kazanması demektir. Derslerin daha fazla yerde yayınlanması demek Herkesin kazanması demektir..
Neyse sizlere başarılar diliyorum. Bu stratejiyi beğenmedim. Kar/zarar hesabınız + ise sorun yok...Bunu en iyi bilecek kişiler sizlersiniz..
saygılar
1. baska sitelerdeki (ç)alıntı derslere lüzum yok sanal kurs kendini tanıtıyor ihtiyacı olanlar buluyorlar..
2. zaten sanal kurs markaya dönüşmemiş olsa bu kadar taklid edilmezdi
3.sence maddi anlamda kazanmak için mi hazırlanıyor bu dersler eğer amaç maddi olsaydı reklamdan içeriğini göremediğimiz ne işe yaradığı bile anlasılamayan sitelerden hiç bir farkı kalmazdı çünki sadece üye sayısını okumak bile reklam vermek için cazip bir neden...
son olarak
(ç)alanlar için problem değildirde ya hazırlayanlar ne yapsın bu siteyi beğenmedim demişsin ama burda asıl olan bir sey var ki ne hususta olursa olsun sanal kurs saygıyı ilke edinmiş burda herkes birbirine sayğılı
sen olsan emek harcayıp gayret gösterdiğin bir dersi izinsiz habersz almalarından hosnut olurmusun...
kendine yapılmasından hosnut olmayacagın davranısı ne baskasına yap nede yaptır...