bana kalırsa sitelerde çalıntıdır resminin çıkması yanlış birşey. Sonuçta herkes faydalansın.
.htacces ile resimlerin çalınmasına kesin çözüm bulmuşsunuz fakat kaynak belirtilerek koyuyorlarsa ne olacak ki? Ayrıca üzerine sanalkurs.net yazarsınız olur biter.
Açık Kaynak Olmalı diye düşünüyorum....
Kopyacı siteler işini de ağır buluyorum...
(bilmediğim mantıklı bir açıklama varsa bilemem izin alma vs vs..)
saygılar
Sanalkurs.net'te yayınlanan derslerin bir çoğu forum sitelerinde izinsizce ve kaynak gösterilmeden kullanılıyor. Bence çok da güzel yapıyorlar, kopya çekmiyorlar, hepsini kendileri hazırladıkları için rahatça kullanabilirler ve onlara kopyacı dersek ayıp olur. Adam kopyalayıp yapıştırırken zaten emek harcıyor. Hem herkes öğrensin, gayet normal birşey, her site Sanalkurs.net'ten istediği dersi çalabilir, pardon alabilir diyecektim... böylece sesar kardeşim senin de açık kaynak projen tutmuş olur (zaten tutmuş durumda)
Bundan sonra binbir emekle bilgisayar eğitimi kitapları hazırlayan yazarlara söyleyelim, kitaplarının pdf'sini internetten bedeva dağıtsınlar. Para kazanmasına gerek yok, açık kaynak var. Maksat insanlar öğrensin, sonuçta herkes faydalansın. Adam da artık gidip işportada kazak, gömlek, kaban satar, zaten kış geldi, ordan çıkarır ekmek parasını...
Katılmamak elde değil canım...