Sayfa: [1]
Bir Tane Daha Çalıntı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Haziran 2008, 01:10:00 »
  • erhan13
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İst

• Konuları:7

•  
Bu SanalKurs ta ki Ders:

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Buda Çalan Site

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #1 : 05 Ekim 2008, 23:42:29 »
Neden hemen bi suçlama yapıyorsun, araştırdın mı sorudun mu nereden biliyorsun çalıntı olduğunu
Bu ders bana aittir o sitede bana aittir, dersler tamamen benim emeğimle yayınlanmakta. Sitenin iletişim denen bir linki var oraya mesaj atıp doğruluğunu teyit ettirebilirdin.
« YANITLA #2 : 06 Ekim 2008, 00:43:50 »
Sanalkurs üyeleri bile çalıntı diye suçladığınız sitenin derslerini yayınlıyor
Değerli ziyaretçimiz
ve
Değerli ziyaretçimiz

kimin nereden çaldığı nereyi takip ettiği daha iyi belli oluyor. taklit edilmek güzel bir duygu
« YANITLA #3 : 07 Ekim 2008, 08:35:40 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Sevgili Seretan arkadaşımız, Sanalkurs'a açtığınız dersinizi silebiliriz, bunun için mesaj atmanız yeterlidir.

Sanalkurs üyesi birinin sizin dersinizi benim diye yayınlaması da bizim nazarımızda ciddi bir suç teşkil eder ve bu ders silinmiştir.

Üyelerin eklediği dersleri tüm ayrıntıları ile inceleme ve kontrol etme imkanımız ne yazık ki kısıtlı, bu konuda üyelerimizin desteği ile hareket ediyoruz. Sanalkurs.net sitesinin popülarite ve önplana çıkmak için başka sitelerden ders kopyalamak özelliği yoktur, böyle bir şeye tevessül ve tenezzül etmeyiz. Çünkü "ne yapabileceğini göster" sloganı içine "ne çalabildiğini göster" gibi bir anlam girmiyor.

Bu şekilde durumlar halinde "kimin nereden çaldığı, nereyi takip ettiği daha iyi belli oluyor. taklit edilmek güzel bir duygu" şeklinde bir alay yoluna gitmek yerine bizimle irtibat kurarsanız seviniriz.

Sevgiler.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 08 Ekim 2008, 08:41:01 »
syn siracel ben kesinlikle böyle birşeyi ima etmedim, ben dersimi çaldınız da demedim, taklit edilmenin güzelliğinden bahsettim, Sanalkurs çok faydalı bir site, insanların bu siteden istifade etmesi çok güzel bişey, bende elimden gelen katkıyı yapmak isterim tabi ki, sözüm bu konuyu açıp bana hırsız muamelesi yapan arkadaşa idi, sitede yetkili olarak sizi tanıyorum sadece bu arkadaş kim oluyor, bu tarz ithamlar yapabiliyor ?

Kalp kırdıysam affola...

Saygılar.
« YANITLA #5 : 08 Ekim 2008, 09:05:47 »
ayrıca siteme girip bu ders sanalkurstan çalıntıdır diye yorum bırakmanızda doğru bir davranış değildir.
« YANITLA #6 : 08 Ekim 2008, 10:47:34 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Senin de emeklerin ve çalışmaların takdire şayan, kesinlikle aksini iddia etmiyoruz. Hazırladığın dersleri herkes hazırlayamaz, Fireworks programına hakim olduğun tek dersinden bile anlaşılabiliyor. Birikimini paylaşman çok güzel bir durum.

Bu konuyu açan kişi senin dersi çaldığını düşünerek açmış muhtemelen, yapılması gereken: uygun bir lisanla doğruyu belirtmek ve bu ithamın yanlış olduğunu, her iki dersin ve sözkonusu sitenin de sahibinin kendin olduğunu vurgulamak idi.

Ayrıca sitene girip "çalıntıdır" diye bir yorum bırakmış değiliz, bırakan her kimse senin siten için böyle bir davranışı zaten tasvip etmeyiz, bilmeni isteriz.

Sevgiler.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #7 : 11 Ekim 2008, 09:09:49 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:63

•  
belliki arkadas (erhan13) farkında olmadan bir gaflete düşmüş ama seretan sende de azımsanmayacak bir birikim var burada da derslerin olsa sevindirici olurdu....

Değerli ziyaretçimiz
SARAY BAYRAK
Sayfa: [1]
Bölüm atla: