Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarIllustrator (Moderatörler: siracel, fatih)amblemin boyutunu eşit bir biçimde çekerek büyütünce kenar çizgileri inceliyor**
Sayfa: [1]
amblemin boyutunu eşit bir biçimde çekerek büyütünce kenar çizgileri inceliyor**
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Kasım 2007, 00:05:59 »
ELİMDE EPS FORMATINDA BİR AMBLEM VAR. BUNUNDA KENARINDA OVAL (YUVARLAK) BİR ÇİZGİ VAR. BU ÇOK KÜÇÜK BOYUTTA BİR ÇALIŞMA, BEN BUNU EŞİT BİR ŞEKİLDE ÇEKEREK BÜYÜTÜNCE KENARINDAKİ ÇİZGİLER KÜÇÜLMEYE BAŞLIYOR BUNUN OLMAMASI İÇİN NE YAPMAM GEREKİR?.... İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM BAZI LOGOLARIN BU ŞEKİLDE BOYUTLARIYLA OYNAYINCA BÖYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞMADIM...ÇÖZÜMÜ NEDİR? BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN Ağlayan

ѕєя¢ιηуσ
« YANITLA #1 : 11 Kasım 2007, 00:10:11 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
sen amblemi büyütnce kenar çizgiler kalınlığ azalıyor. amblemi sechepsini. sonra  object => path => outline stroke seceneğine tıkla bakalım sonra büyüt büyütebildiğin kadar. Gülümseme sonucu bekliyorum
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2007, 00:21:10 Gönderen: fatih »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 11 Kasım 2007, 21:27:38 »
« YANITLA #3 : 11 Kasım 2007, 21:43:24 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
bir şey değil sercinyo. SEni soru sormanın dışında forumda görmem dileğiyle  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 22 Nisan 2008, 15:47:38 »
bu şekilde çizgileri yok etmiş olursun. eğer çizgileri yok etmek istemiyorsan ve cizgi kalınlığınıda aynı ölçüde kalınlaştırmak istiyorsan shft+f8  yap transform penceresi acılacak. sağ üst köşedeki küçük oka tıkla açılan menuden  SCALE STROKES & EFFECT yaparsan  çizgilerini kaybetmeden şekli buyutunce çizgilerinide kalınlaştırmış olursun.
« YANITLA #5 : 15 Temmuz 2008, 17:08:25 »
  • ziyade
  • Aktif Üye
  • dünyada ölümden başkası yalan!
  • Nereden: samsun

• Konuları:27

•  
bir şey değil sercinyo. SEni soru sormanın dışında forumda görmem dileğiyle  Göz kırpan

fatih artık foruma kimin ne için girdiğini de takip ediyor sanırım, ben ne için giriyorum fatih bir fikrin var mı Göz kırpan

Kod:
if dunya1.text='ihanet' then
begin
hayat.all.delete;
end;
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarIllustrator (Moderatörler: siracel, fatih)amblemin boyutunu eşit bir biçimde çekerek büyütünce kenar çizgileri inceliyor**
Bölüm atla: