Öğrenci üyeden çok Eğitimci üyeleri tutmak gerek. Çünkü herkes bilgiye aç ('bende dahil') ama bilgisini paylaşacak insanları tutmak zor.
Çok doğru bi noktaya değinmiş microsoft bende katılıyorum.
Mizah kategorisi almış başını gidiyor. Dersler yerinde sayıyor gibi geliyor bana.
Komik olaylara 2614 kişi yorum yazmış ama ders eklesen 1 kişi yorum yazmıyor.
Bilmem sizinde dikkatinizi çekiyormu???
çok çok çok doğru gerçekten. Derslere yorum yazılmayınca yazan kişi illa yine yazacaktır
fakat yinede hevesi gidiyor böylece ilgi yok gibi göründüğünden oda artık
daha uzun mesafeli ders yazıyor falan

Bence yanlış düşünüyor sunuz,herkes aktif olmak yada yorum yazmak istemez arkadaşlar..Ders yazmak için illaki bir teşekkürün gelmesini mi bekleyeceksiniz,kimse yorum yazmazsa vaz mı geçeceksiniz ders yazmaktan...BElki ilerleyen zamanlarda yorumlar gelecektir,herşey zamanla,yorum gelmezse hevesim kaçıyor yanlış,yazmanız için pohpohlamak mı lazım,bunu demek istemzdim ama bu anlama getiriyorsunuz...Bu durum beni ilgilendirmez sonuçta ben de sizin gibi bir üyeyim ama,beklentileri aza indirmek gerekir bence

FAzla beklenti olunca en çok üzülende siz olursunuz..
Sonuçta ders yazmakla şu dünyaya bir faydanız konuyor,yorum yazmasalarda sizin için dua edenler vardır,bunu da unutmayın...Canınızı da sıkmayın bence,böyle demeyin ve yazmayı düşünenlerinde hevesini kırmayalım ;)Ayrıca mizah kısmı çok olabilir çünkü genel bir kategori,her insan burdaki her ders her program hakkında bilgi sahibi değil!bir de bu açıdan bakın bence!!!! Mizah kısmında üyenin mesaj sayısı da artmıyor artık
YAş farketmez bilginiz varsa ve doğruysa paylaşmak en güzel şey!!!!