Sayfa: [1] 2
Kaybolan Üyelerimiz...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Haziran 2008, 11:21:53 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  

Arkadşlar forumda gezinirken "ukalaa" nın bir konusunu gördüm sonradan farkına vardım bizi bırakan çok kişi varmış diye  Utandım bunlar nereye gitti arkadaşlar haberi olan warmı ?

sezgi-sirin    
Tuhan
ukalaa
BlackDiamond    
turkalone
Azz34

v.b kişiler nerdeler  Ney warsa böyle kaybolan üyelrimiz yazınız

Yalnız Kaldık Paylaşan Az kişi var Nerde Eski Sanalkurs ailesi

« Son Düzenleme: 07 Haziran 2008, 11:29:35 Gönderen: illegal »
« YANITLA #1 : 07 Haziran 2008, 12:45:54 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: İZMİR

• Konuları:13

•  
turkalone geceleri karşılaşıoz sezgisirinde bazen denk geliyor ukalaaa da ASP derslerini takip ediyordu geri kalanları bilmiyorum ama Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 07 Haziran 2008, 12:46:57 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
nie takılmıyorlar buralara  Gülümseme
« YANITLA #3 : 07 Haziran 2008, 12:49:21 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
Ya işte nadir denk geliyorlar bende osaatlerde görüyorum genelde sen gece uyuyosun ozaman ondan görüşemiyoruz illegal ben mumyalarla ilgilendiğim için uyumuyorum o esnada görüom o üyeleri Karizmatik

« YANITLA #4 : 07 Haziran 2008, 12:51:30 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
Ya işte nadir denk geliyorlar bende osaatlerde görüyorum genelde sen gece uyuyosun ozaman ondan görüşemiyoruz illegal ben mumyalarla ilgilendiğim için uyumuyorum o esnada görüom o üyeleri Karizmatik

wampir misiniz ne siniz
« YANITLA #5 : 07 Haziran 2008, 13:20:28 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
Yok be wampirlikten değil gece fazla kimse olmuo ortalık sessiz sakin iş ortamı yani  Göz kırpan İnternet de sakinleşiyor... Karizmatik

« YANITLA #6 : 07 Haziran 2008, 13:39:45 »
geceleri burdayız Emir, ANUBİS,Bluedream,endless ile sık sık karşılaşıyoruz.......bir gece online olan tek üye bile olmuştum çok geç bi saatde,o kadar sakin yani Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

« Son Düzenleme: 15 Haziran 2008, 16:20:43 Gönderen: turkalone »
« YANITLA #7 : 07 Haziran 2008, 13:45:36 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
Kahkaha ben paylaşım istiyorum son yorum yazılan 10 konu her saniye değişmeli beklememeliyim yetişememeliyim o konulara onlar çok iyi paylaşım yapıyordu sohbet modülünde de sohbet ediyorduk ama şuan yok sadece üye sayımız çoğalıyor
« YANITLA #8 : 07 Haziran 2008, 13:49:51 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
Kahkaha ben paylaşım istiyorum son yorum yazılan 10 konu her saniye değişmeli beklememeliyim yetişememeliyim o konulara onlar çok iyi paylaşım yapıyordu sohbet modülünde de sohbet ediyorduk ama şuan yok sadece üye sayımız çoğalıyor
Birileri bu adamın isteklerini gidersin aman Allahım  Sırıtan Şu adamın yanıtlarına binlerce yanıt yazın? Evet ya gece takımı burda illegal ona göre Endless da var quadin geliyor bazen dr.weaver...

« YANITLA #9 : 07 Haziran 2008, 16:27:55 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Eskilerden kimse kalmamış. Biz baya yaşlanmışız artık .  Bi biz kalmışız gemide. 

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #10 : 07 Haziran 2008, 16:33:01 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: ... mavinin derinliklerinden...

• Konuları:338

•  
sitenin enlerinde belirttiğin gibi en gececi turkalone hep burada hiçbiryerede bırakmayız ama dediğiniz gibi son zamanlarada tuhan , ukalaa onları göremiyorum bende... sen nerden çıkardın illegal sezgi hep buralarda nezmana siteye girsen ilk gördüğüm o oluyor ...

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #11 : 07 Haziran 2008, 16:44:27 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
ukala web sektörünü bıraktı (şuanlık). Başka bir iş koluna girdi. Ondan dolayı bir kayıp yaşadık. Tuhan konusunda bir bilgim yok. Her  zaman olağan durum arkadaşlar. Forum sitelerinde bayanlar erkeklere oranlara daha çabuk aktiflik yitiriyor. Bu sanalkurs dışında başka sitelerde bulunduğuum yönetimlerde ve başka sitelerde olduğum üyelerde yaşadığım bir durum. BU arada yeni gelen baya arkadaş var. Kayıp 2 kişi ama aktif kişi sayısı baya baya çoğaldı Gülümseme  İyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #12 : 07 Haziran 2008, 16:54:51 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
Eskilerden kimse kalmamış. Biz baya yaşlanmışız artık .  Bi biz kalmışız gemide. 
doğru  Utandım

fatih abi siteye hep üye geliyor ama gelen bakıp bilgiyi alıp gidiyor tmm 10 üyede 9 u alsın gitsin ama o 10 tane den 1 i hiçbirşeyde eklemiyrki aslında forumda kimse paylaşım yapmıyor benimde performancem düştü aslında  Gülümseme günde 874 mesaj yada 352 konu rekorunu elimde bulunduruyorum başka takıldığım sitelerde onları bıraktım sanalkursa geldim ama yanıt veren kimse yoq ki günde en fazla 50 mesaj 3 konu açıyorum fazla konu açsam görülmeyecekki  Dil çıkaran
« YANITLA #13 : 07 Haziran 2008, 17:06:18 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
Boşver emir. Sitede forumlarda az üye aktif olsun. Kaygımız yok. Biz trafiğe bakarız.  Ne kadar tıklanmışız. Dergiyi ne kadar indirilmiş.  BUnlara bakıyoruz. Forum çok kişi olunca inan çok iyi olmuyor. Gülümseme  Şuan ne güzel bir ortam. Seviyeli insanlar şuan forumda. Kötü bir yazı yazan veya ortalığı karıştıran kişiler yok .  iyi çalışmalar. Bu arada paylaşım konusuna gelince. Sanalkurs taki bilgiler kadar warez olmayan başka bir forum sitesi varmı  ? ben  bilmiyorum bilen varsa yazsın Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #14 : 07 Haziran 2008, 17:08:16 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
Boşver emir. Sitede forumlarda az üye aktif olsun. Kaygımız yok. Biz trafiğe bakarız.  Ne kadar tıklanmışız. Dergiyi ne kadar indirilmiş.  BUnlara bakıyoruz. Forum çok kişi olunca inan çok iyi olmuyor. Gülümseme  Şuan ne güzel bir ortam. Seviyeli insanlar şuan forumda. Kötü bir yazı yazan veya ortalığı karıştıran kişiler yok .  iyi çalışmalar. Bu arada paylaşım konusuna gelince. Sanalkurs taki bilgiler kadar warez olmayan başka bir forum sitesi varmı  ? ben  bilmiyorum bilen varsa yazsın Gülümseme
evt ama aynı seyirde yada hergün %25 büyümeyelim tmm Türkiyeder tıklanıyoruz sıra bence Dünyaya geldi neden dünyada ençok tıklananlarının giremiyoruz hep aynı kalıyoruz herzaman büyüyelim
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: