Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceHer TeldenDünyanın en etkili ve en entellektüel ilk 100 ismi arasında tanıdık isimler
Sayfa: 1 [2] 3 4
Dünyanın en etkili ve en entellektüel ilk 100 ismi arasında tanıdık isimler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 04 Mayıs 2008, 16:48:06 »
  • s.ince_46
  • Aktif Üye
  • Dürüstlük Erdemdir...
  • Nereden: Bill Gates'in yanından...

• Konuları:31

•  
bende Fetullah Gülen Hocamızı seçtim gerçekten takdirlik bi lider

orhan pamuğu seçicek diildim ya dimi ama Dil çıkaran
  bende feytullah amcayı sectim

NE KRALINA GİDERİM NE ALAYINA
BİR DURUM VARSA KRALIDA GELİR AYAĞIMA ALAYIDA
       ...Dürüstlük Erdemdir...
« YANITLA #16 : 04 Mayıs 2008, 17:15:38 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
bunlar varya ABD nin yeni siyaseti haritalarda doğu anadoluyu kürdistan göstererek , fettullahı entellktüel ilan ederek taraftar toplayıp bölücülük yapmanın yeni yolu adam savaşıp ne uğraşacak değil mi ama.. fettullahın 60 kitabı varsa yaşar kemal' in sittin dane kitabı var onu niye koymuyorsunuz?

sittin die bişe demişsin inglizcede sixteen nimi demek istedin.... ikincisi dünyanın en çok tutulan dergisi taraafından açılan bir dergidinin anketidir biz yapmadık onu onlara de derginin sahibi araştırmama göre yahudi, fetullahı g. koymalarına dua et
sende öyle bişe diyon ki "fettullahı entellktüel ilan ederek taraftar toplayıp bölücülük yapmanın yeni yolu adam savaşıp ne uğraşacak değil mi ama"

şimdi futbolcu olan kaka inter-milan maçında sağ köşeden gol atarsa sağcı olur. niteliğinde bence
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 17:17:20 Gönderen: illegal »
« YANITLA #17 : 04 Mayıs 2008, 17:58:22 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: ... mavinin derinliklerinden...

• Konuları:338

•  
"sittin" ile geniş kaynağı Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız adresinden bulabilirsin...

söylediğim cümleye gelince olayı çok fazla siyasete sokmadan söyleyeyim ortada BOP  (büyük ortadoğu brojesi) diye artık sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuğun bile bildiği bariz bişey var .. ve bunda türkiye ye sunulan rol ılımlı islam dolayısıyla tayyip ve bununla alakalı fettuhlah bu konularda erol manisalı' nın güzel makaleleri vardır..

şimdi ben sana ikiz kuleleri usame bin ladin değil , abd kendi kendini vurdu desem kahkalarla gülecen ozaman öylemi ?? yapmayın allahaşkına bunu bilmeyen mi kaldı arkadaşlar ...adamlar artık başka ülkenin topraklarını fetetmeyi meşrulaştırmak için kendilerini bile vurmakten çekinmiyor...

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #18 : 04 Mayıs 2008, 18:16:17 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: İZMİR

• Konuları:13

•  
Arkadaşlar neden 5 yaşındaki çocukların bile bildiklerinden bahsediyorsunuz? Lütfen konuyu uzatmayalım ben Amerikan Kültürü ve Tarihi okudum. Yani iki yol var ya yönetirsin ya yönetilirsin biz yönetilmeyi seçtik hepsi bu. Ama sen farklı olmak istiyorsan buyur sen başbakan ol, sen cumhurbaşkanı ol, sen dini bir lider ol seni de görelim  Sırıtan Oraya gelmen için onların müsama göstermesi gerekir ayrıca orada neler yapacakların konusunda da. Gelişmekte olan ülkelerin geleceklerini gelişmiş ülkeler belirler. İllede istisna arıyorsan İran incelemeni tavsiye ederim. Saygılar.

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #19 : 04 Mayıs 2008, 18:27:05 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye

•  
ALINTI
Lütfen konuyu uzatmayalım

bende bunu anlamıyorum neden uzatmayalım hocam burası forum insanlar birbirleriyle burada görüşlerini paylaşır ..birisinin bu yönde bir talebi olduğunu zannetmiyorum
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 18:34:52 Gönderen: BlueDream »

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #20 : 04 Mayıs 2008, 18:44:52 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:107

•  
Arkadaşlar illegal iyi güzel paylaşımını yapmış, istediğiniz kişiye oy verebilirsiniz, isterseniz oy vermessiniz de.Ama kişisel yorumlarınızda sitenin konsepti dışına çıkmayınız lütfen, biliyorsunuz Sanalkurs'ta hangi konuların tartışılıp hangi konuların tartışılmayacağını, bunu burda tekrar belirtmeme gerek yok sanırım.

İyi çalışmalar..!

Bluedream senin son mesajına kendi mesajımı alıntılayarak cevap veriyorum, ve umarım benim bu konu için yaptığım son uyarı olur.

« YANITLA #21 : 04 Mayıs 2008, 18:53:53 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye

•  
ALINTI
umarım benim bu konu için yaptığım son uyarı olur.

sitenin konseptini anlayabilecek kadar burdayım murat .ama ısrarla insanların birbirlerini anlamasının ve bilmesinin önünü tıkıyorsun..her telden bölümünde üyelerin birbirlerinin hakkında yorum yapması ile ilgili bir konu açmıştı zeynep, sitenin enleri diye, bununla ilgili başka bir konu daha açılmıştı benden  sonraki hakkında fikirleriniz diye, dikkat ettiniz mi bilmem ama hiçkimsenin kimseyle bir fikri yoktu..yada yapılan yorumlar bana göre çokta karın doyurucu değil di..biraz böyle konularda esnek olunması  fena olmaz diye düşünüyorum... 
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 18:55:54 Gönderen: BlueDream »

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #22 : 04 Mayıs 2008, 19:01:31 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
ama ısrarla insanların birbirlerini anlamasının ve bilmesinin önünü tıkıyorsun..

Bu sadece benim düşüncem ya da benim koyduğum bi kural değil, sitenin genel kuralları içinde yer alıyor.Tabi sen de haklısın, ama bana insanları tanımak için ilk önce siyasi görüşlerine bakmak pek mantıklı gelmiyor, madem herkesi tanımak istiyorsun tamam, tanış sohbet et, zaten forum ve sohbet bölümümüz bunun için var.Ama forumda tanımak istediğin kişinin siyasi düşünceleri dışındaki özelliklerini de tanımayı deneyebilirsin.

« YANITLA #23 : 04 Mayıs 2008, 19:12:38 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye

•  
dediklerine tamamen katılıyorum birisinin siyasi düşüncesine bakarak o kişiyi tanıyorum diyen birisi değilim zaten. Benim demek istediğim böyle uzayan konularda üyeyi tahrik edip konu ile ilgili yoruma teşvik eden unsurların daha çok bulunması .tanışalım kaynaşalım bölümüne lafım yok ama bir yerden sonraya gitmiyor..

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #24 : 04 Mayıs 2008, 19:18:07 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
Evet senin bu düşüncelerini duymak çok güzel, herkes iyi güzel konuşsun, ama dikkat edilirse bu konunun en başında bu denli bir tartışma yoktu.Laf lafı açıyor diyebiliriz.Onun için biz hangi konuları tartışacağımızı bilirsek hiç bir sorun olmaz, bu güne kadar sizi bi ders konusunda tartışırken bu konuyu tartışamassınız diye uyardığımız oldu mu? Bir de böyle düşünelim.

İyi Çalışmalar..! Göz kırpan

« YANITLA #25 : 04 Mayıs 2008, 19:21:36 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
« YANITLA #26 : 04 Mayıs 2008, 19:25:51 »
  • endless
  • Giriş YOK!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • ->TÜRKİYE<-
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:478

•  
Arkadaşlar, şunu belirtmek isterim...Her kesin düşüncesine saygı duyarım,başkalarının sınırlarını zorlamadığı sürece.Yanlız burda şöyle bir durum var sırf bir değerlendirme yüzünden birbirne girilecekmiş gibi...Sonuçta olanların iç yüzünün,kimin ne olduğunun herkes farkında.Yorumlarınızı ,düşüncelerinizi belirtin ama unutulmaması gereken birşey daha var Murat'ın da dediği gibi," Sanalkurs" un içeriğine uymayan bir konu..Çok farklı düşüncelere sahip üyelerimiz var,doğal olarak herkesin bakış açısı farklı.
Bu sitede emeği geçen üyelerinde bu ve bazı  görüşler yüzünden birbirlerine girmesini istemem... Sonuçta burda düşünceler,inançlarda farklı da olsa ortak bir noktamız var paylaşımlarımız ve yardımlar Göz kırpan

Umarım herşey tatlıya bağlanmıştır...  Göz kırpan

Kısa süreliğine siteye girişimini engellemiştir!

KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR
« YANITLA #27 : 04 Mayıs 2008, 19:26:25 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye

•  
ALINTI
ya ne oluyor tartışıyoruzz ne varkii

ya illegal allahaşkına küfür et ama şöyle laflar kullanma ....bişey olduğu yok,evet tartışıyoruz ve bunun kadar güzel bişey de yok..

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #28 : 04 Mayıs 2008, 19:29:40 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
ALINTI
ya ne oluyor tartışıyoruzz ne varkii

ya illegal allahaşkına küfür et ama şöyle laflar kullanma ....bişey olduğu yok,evet tartışıyoruz ve bunun kadar güzel bişey de yok..

Tamam Bluedream relax. Göz kırpan İllegal bişey yok, herşey her zaman olduğu gibi tatlıya bağlandı. Göz kırpan

« YANITLA #29 : 04 Mayıs 2008, 19:32:48 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye

•  
ALINTI
Bu sitede emeği geçen üyelerinde bu ve bazı  görüşler yüzünden birbirlerine girmesini istemem

böyle birşeylerin olacağına inanmıyorum..burdaki her üyenin birbirleri üzerinde çok hakkı var bunların hürmetine böyle birşeye kalkmazlar..ama öyle bişey olursada o tamamen kişilerden kaynaklanmıştır derim ve genelleme yapmaya kalkmam.. 

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: 1 [2] 3 4
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceHer TeldenDünyanın en etkili ve en entellektüel ilk 100 ismi arasında tanıdık isimler
Bölüm atla: