Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceHer TeldenBu resim, 5000 saat harcanarak MS Paint'te yapılmış. (gerçeğe ramak kalmış)
Sayfa: 1 [2]
Bu resim, 5000 saat harcanarak MS Paint'te yapılmış. (gerçeğe ramak kalmış)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 14 Mayıs 2008, 20:28:21 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Ama sözü edilen 5000 saat Gülümseme belki adam paint için bir patch kod yazmıştır. Her olasılığı hesaplamak lazım. Az bir zaman deilki hehehe kolay gelsin. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #16 : 14 Mayıs 2008, 21:33:17 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !
  • Nereden: Alanya / ANTALYA

• Konuları:51

•  
@ İllegal

1.si Bunlara baksan iyi olur  Sırıtan ms paint te neler varmış : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

2. si 5,000 saat ortalama 200 küsür gün yapar 200 ile 210 gün arası bişey tam emin değilim

3. sü 200 küsür gün bu adam yada bayan aralıksız 24 saat çalışması imkansız olduğu için bu süre daha da uzar 8 saat çalışsa bile günlük 620 küsür gün yapar ben bu saatin 5000 olduğuna açıkçası pek inanamıyorum ama olamazda demiyorum

4. sü Hafta sonu tatilleri hastalandığı yada ara verdiği günleri ki 8 saat boyundacada aralıksız yapılamaz yemek molaları öğle araları dinlenmeler vs bi sürü olumlu/olumsuz durumlarıda katmak gerek yaklalşık 3 sene yapar  Ney Masum işte bu yüzden 5,000 saatolduğuna pek  inanmıyorum bide sen beş bin saat ps de harcican zamanda neler yapabileceğini düşün  Göz kırpan

5. si Neden olmasın ? Bi tane manyağın teki 2 küsür yıl yada 3 sene niye uğraşıpta yapamasın ki ? 5.000 saatte yapılmış demiyorum ama yapılmamışta demiyorum. Ancak beşbin saati birde siz günlük hayatınıza uyarlaryın ? Öyle düşünün  Göz kırpan

« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 06:31:27 Gönderen: directx10 »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Lanet Olsun İçimdeki Bu Photoshop Sevgisine
« YANITLA #17 : 22 Ağustos 2008, 13:47:17 »
göl çok sırıtıyor. yoksa çoğu kişi tabiri caizse yutar yani gerçek diye. paylaşım için tşkrlr
Sayfa: 1 [2]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuMizah - EğlenceHer TeldenBu resim, 5000 saat harcanarak MS Paint'te yapılmış. (gerçeğe ramak kalmış)
Bölüm atla: