Sayfa: [1]
Çok giden mailler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Kasım 2007, 13:28:10 »
  • endless
  • Giriş YOK!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • ->TÜRKİYE<-
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:478

•  
"Teknik bir aksaklık
Üyelerimizden Özür...
Yeni sistemimizi en iyi şekilde tamamlamak için çaba sarfettiğimiz bir zamanda sistemimizin bir azizliği sonucu bazı üyelerimizin maillerine çok sayıda "Sanalkurs.net Yeni Eklenen Dersler" başlığı ile mesajlar gitmiş bulunmaktadır.
Üyelerimizden bu hoş olmayan ve tasvip edilemez durumdan dolayı özür dileriz, teknik sorun ekibimizce çözüme kavuşturulmuştur. Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Teşekkürler... "

Ne zamana düzelir...Benden bir problem yok ama,ama üyelerden şikayetler geliyor,bu kısma yazmıyolar sorunları,hertelden kısmında yazıyorlar...Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu çok giden mailler nedeniyle üyeliğini iptal ettirmek isteyen üye var.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
http://www.sanalkurs.net/forum/18-adet-bilgilendirme-adresi-t4628.0.html

En yakın zamanda umarım bu sorun halledilir... Kahkaha Kolay gelsin

« Son Düzenleme: 15 Kasım 2007, 19:26:30 Gönderen: Murat Korkmaz »

KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR
« YANITLA #1 : 13 Kasım 2007, 13:39:03 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:159

•  
Arkadaşlar bu durum için çok üzgünüz. biz de çok muzdaripiz en az sizin kadar. Çünkü nasıl bu kadar çok mail almayı kendimiz istemezsek bu kadar mail göndermeyi de istemeyiz. Sistemin bir azizliği sonucu 100 civarında üye bu konuda mağdur olmuştur. Herkesten özür dileriz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 14 Kasım 2007, 15:00:48 »
ya tip mesajlar bana 20-30 dakikada bir hala geliyor... sinir oldum.. junk yaptım.. gene olmadı...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: