Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)Photoshopta çalıştığım büyük ölçüdeki desenimi freehand'te AÇAMIYORUM!
Sayfa: [1]
Photoshopta çalıştığım büyük ölçüdeki desenimi freehand'te AÇAMIYORUM!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Mart 2008, 10:17:38 »
Photoshopta çalıştığım desenin image ölçüleri w:300 cm h:260 cm R:200 pixel/inch.Tıff olarak kaydettim freehand ve microsoft documant imaging de açılmıyor.Tıff kaydederken hangi seçenekleri seçmeliyim?YARDIM LÜTFEN!!
« YANITLA #1 : 25 Mart 2008, 10:08:35 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Freehand'te bu resmi niye açmaya çalışıyorsun anlamadım. Yapman gereken bir Freehand dosyası açıp bu dosyanın içine Tiff dosyasını import etmen.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 12 Mayıs 2008, 12:34:23 »
  • kardan adem
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İstanbul (Avrupa Yakası)

• Konuları:0

•  
Şimdi freehand in sınırlı bir yüzeyi olduğunu unutmadan bu işlemi yapsaydın daha iyi olurdu. Fakat yinede dosyayı açamadıysan sana şöye bir tavsiyem olacak dosyayı küçüt sonra açmayı dene Gülümseme Bu arada sayfayı olduğunca küçült ve ekranın sol üst köşesine tıkla bence... Freehand adındanda anlaşıldığı gibi serbest eller ile nitelendirilip böyle büyük dosyaları otomatik olarak içine sığdırmaz. Bunu da maunel yapmalısın lakin yinede sorunun devam ederse iletişime geçelim Gülümseme
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)Photoshopta çalıştığım büyük ölçüdeki desenimi freehand'te AÇAMIYORUM!
Bölüm atla: