Sayfa: 1 [2] 3
free hand
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 30 Ekim 2007, 21:40:49 »
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıdım benimde bir sorunum var acil freehandde bir ödevim için yazı yazdım ama fontlarda bazı harflerde sorun yaşıyorum asıl harfin yerine başka bişey çıkıyo düzeltebilmem mümkünmüdür?şimdiden teşekkür ederim  Ney (özellikle a-ğ-i harflerinde)ACİL
« YANITLA #16 : 31 Ekim 2007, 13:07:23 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
Pc deysen eğer senin yapman gereken türkçe karakter desteği olan bir font seçmen gerekli. Sorunun çözümü budur:)
« YANITLA #17 : 31 Ekim 2007, 22:27:19 »
ama olmuyo işte font yerinde yazdığım kelime normal gözüküyor klavyede tuşladığımda başka bişey çıkıyor hepsi türkçe ayarlı sorun nerde çözemedim?
« YANITLA #18 : 01 Kasım 2007, 00:04:54 »
açık açık öğrterseniz sevnirim freehandi Göz kırpan

imza yok:D
« YANITLA #19 : 01 Kasım 2007, 10:15:40 »
türkçe destekli degilse kendin petle ilavelere yapabilirsin mesele g nin üzerine şapkasini çizebilirsin
« YANITLA #20 : 01 Kasım 2007, 10:52:08 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
açık açık öğrterseniz sevnirim freehandi Göz kırpan

Nasıl Açık açık??? Anlayamadım.
« YANITLA #21 : 10 Kasım 2007, 16:42:25 »
arkadaşlar bende freehandi yeni kurdum bilgisayarıma. daha önce photoshop kullanlıodum ve şimdi açıkçasoı freehandi kavramakta zorlanıorum.çünkü gerçekten bazı hsuularda mantık olarak photoshoptan çok farklı ve bu mantığı kavrayamamış birisi için zor bi program. en basitinden açtım programı biz daire çizdim araç kutusundan silgiyi seçtim ve daireyi silmeye çalıştım silmedi mesela  Gülümseme layer konusunda keza öle.bu ve bunun gibi şeyler. bu yüzden bu tarz temel bilgiler konusunda yardımcı olursanız gerisi zaten gelir. şimdiden teşekkür ediyorum.
« YANITLA #22 : 21 Kasım 2007, 10:42:28 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Biraz farklıdır ama tamamen farklı olduğu söylenemez.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #23 : 25 Kasım 2007, 01:49:02 »
arkadaşım öncelikle freehand vektörel bir program ve photoshop a göre mantığı tabiki farklıdır.önce zorlansan bile ne kadar pratik ve hızlı çalışabildiğini göreceksin.gerçekten kontrollü bir çalışma yapabilirsin.ama her zaman  sonuçları phohoshop gibi bekleme.her programın kendine has bir görsel sonucu olur.
Resmi rutuşlamayı düşünmüyorsan tabi:DBence freehand inki harika.Çünkü önümde detayına bakmak istediğimde piksellenen bir çalışma yok.
bende freehand i işe başladığım gün öğrenmeye başladım.Beş aydır kullanıyorum.Alanına göre ihtiyacına cevap verir.Özellikle baskı konusunda.
İlk zamanlarda kafayı sıyırmak üzereydim.kısayollar ve kullanım rahatlığını zamanla keşfederek göreceksin.Ynı photoshop gibi layerlarla çalışırsın.s vs..
elimden geldiğince yardım ederim.ve yararlı birkaç ders de koyacağım..
« YANITLA #24 : 29 Kasım 2007, 11:54:41 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Freehand dersleri için bakınız:

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #25 : 05 Mart 2008, 11:59:50 »
herkese meraba  bilirsiniz şu dünyada bi mazlumun bide öğrencinin duası  alınır lütfen yardım edin ya 10 syfalık bi dergi yıllık ödevim lütfen ya 3 haftam kaldı ne yapacağımı bilmiyom.lütfen yardım edinnnn ya. 
« YANITLA #26 : 06 Mart 2008, 18:51:46 »
  • erkin77
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Cümlelerimin Noktalarından

• Konuları:3

•  
burası güzel, ben freehand i kitaptan öğrendim yani profesyonel değilim ama bişeyler yapabiliyorum genede, ama ben kadıköyde bi kursa gitmeye başladım eğer bunu iş olarak yapıcaksanız profesyonel eğitim almak şart diye düşünüyorum, bende daha başlardayım ileride sorunlarım ve sorularım olucak mutlaka bunun dışında yardımcı olmakta beni çok mutlu eder, güzel paylaşımlar dileğimle herkeze merhaba...    Karizmatik
« YANITLA #27 : 17 Mart 2008, 11:46:33 »
Mrehaba ben de yeni kaıt oldum. iYİ BİR REKLAMCI OLMAK İSTEYEN biriyim. Movie maker programında ve kurgulama da fikir verebilimrim. Bu arada bende freehand öğrenmek istiyorum afiş tasarımı yapmalıyım. buranın desteğine ek tavsiye edebileceğiniz kitap var mı? ve adobe photosop kullanmak için? ilginize teşekkürler. iyi ki varsınız. burdaki yazıları okudum. ne güzel ya insanlar artık bilgilerini kendine saklamıyor ve paylaşıyoo harikaaa:) bu hayata ve insana dair güzel bir gelişme. sanal arkadaşlıklar gerçek dostlukların önüne geçerse şaşmayaşlım:)
« YANITLA #28 : 12 Mayıs 2008, 12:39:59 »
  • kardan adem
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İstanbul (Avrupa Yakası)

• Konuları:0

•  
herkese meraba  bilirsiniz şu dünyada bi mazlumun bide öğrencinin duası  alınır lütfen yardım edin ya 10 syfalık bi dergi yıllık ödevim lütfen ya 3 haftam kaldı ne yapacağımı bilmiyom.lütfen yardım edinnnn ya.    

Hallettin mi dergi işini Gülümseme
« YANITLA #29 : 12 Mayıs 2008, 12:41:24 »
  • kardan adem
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İstanbul (Avrupa Yakası)

• Konuları:0

•  
Mrehaba ben de yeni kaıt oldum. iYİ BİR REKLAMCI OLMAK İSTEYEN biriyim. Movie maker programında ve kurgulama da fikir verebilimrim. Bu arada bende freehand öğrenmek istiyorum afiş tasarımı yapmalıyım. buranın desteğine ek tavsiye edebileceğiniz kitap var mı? ve adobe photosop kullanmak için? ilginize teşekkürler. iyi ki varsınız. burdaki yazıları okudum. ne güzel ya insanlar artık bilgilerini kendine saklamıyor ve paylaşıyoo harikaaa:) bu hayata ve insana dair güzel bir gelişme. sanal arkadaşlıklar gerçek dostlukların önüne geçerse şaşmayaşlım:)

Gülümseme Dostluk ayrı paylaşım ayrı elimizden geleni yaparız!
Sayfa: 1 [2] 3
Bölüm atla: