Sayfa: [1] 2 3
free hand
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Eylül 2007, 16:22:56 »
arkadaşlar ben bu prıgramı yeni kullanmaya başladım şimdilik 2 sorum olacak ve bunlar acil cvplanması gerekiyor
1, sorum bir harfin şeklini degiştirmem gerekiyor (küçük d nin kuyrugunun uzaması lazlım)
2,photoshopta yaptıgım bir iş freehande taşınmıyor (polka )tif olarak kayıd ettim jpeg hepsinini denedim olmuoyor ters oluyorve bunu baskıya göndrmemegerekecek
 bir debende pshotoshop türkçe anlaımlı  görüntülü cd var yeni başlayan arkadaşlara nasıl ulaştıra bilirim
ilginiz için şimdiden sag olun
« YANITLA #1 : 23 Ekim 2007, 13:50:21 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
Güzel arkadaşım iyi ki başlamışsın freehand 'e aramıza hoşgeldin öncelikle Gülümseme Harflere şekil vermekte zorlanabilirsin ama ki aklında bulunsun ki bu program vektörel yazılım. Bunun için işlem yapacağın harfi convert etmelisin. Sonra sırasıyla gurubu çözüp daha sonra a join ile yazı karakterini önce vektörel çizim haline getirip sonrasında ise uygulama yapılacak hale getirebilirsin. Sonrasında unutmaman gereken divide ile harf haline getirmen. Örnek resim yaptım ama buraya koyamadım. Tekrar deneyeceğim.

« Son Düzenleme: 23 Ekim 2007, 13:55:07 Gönderen: kardan adem »
« YANITLA #2 : 29 Ekim 2007, 11:35:48 »
MERHABA, ONCELIKLE TESEKKUR ETMEK ISTIYORUM SITE ICIN.
BEN CORELDRAW KULLANIYORUM VE ANLADIMKI GUNUMUZ TEKNOLOJISINDE VE IS SEKTORUNDE BU YETERLI DEGIL BEN FREEHAND'DI DE OGRENMEK ISTIYORUM SIZCE BU BUSEKILDE MUMKUN OLURMU YOKSA BIR KURSMU GEREKLI  Ney

GÜZELLİK İNSANIN KENDİSİNDE DEĞİL ONA BAKAN GÖZLERDEDİR...
« YANITLA #3 : 29 Ekim 2007, 11:43:06 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
Merhaba, hoşgeldin aramıza... Bence freehand öğrenmek için kursa gitmekte akılcıve akıcı bir çözüm fakat bilindiği üzre kursta öğrendiklerini pekiştirmen gerekir. Bunun içinde destek olarak buradan sana yardım edebiliriz bence:) Ama tercih senin elimizden geleni yaparız... Sen sor yeter ki Kahkaha

BAŞARILAR ŞİMDİDEN
« YANITLA #4 : 29 Ekim 2007, 12:05:25 »
TSK EDERIM AMA BIR PROGRAMI GORSEL OLARAK OGRENIP KULLANDIKTAN SONTA TAKILDIGIM YERDE SORMALIYIM DIYIMI CUNKU HICBIRSEY BILMIYORUM NE SORMAM GEREKTIGINI BILE Üzgün

« YANITLA #5 : 29 Ekim 2007, 12:10:21 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
EVET KESİNLİKLE Gülümseme ama yinede açıp kurcalayabilirsin programı:) sonra da sorabilirsin
« YANITLA #6 : 30 Ekim 2007, 00:24:45 »
bn yazın ilk defa corel kullandım,hiç bilmeyen bir kişi olarak zorlandım.ama insan karıştırarak birçok şey öğrenebiliyor,tabiiki takıldığı noktaları sormak şartıyla :Dilk başlarda sormaya çekiniyordum ama sıkılmaya gerek yok...kimse annesinin karnında öğrenerek gelmio Dil çıkaran bn biras freehand biras corel biras photoshop biliorum...we kendimi geliştirmek istiyorum...şimdilik sorum yok...ama iyiki varsınız...birçok öğreniyorum...
« YANITLA #7 : 30 Ekim 2007, 10:31:51 »
haklısın supergırl mutlaka ben de corel kullanıyorum sadece ama freeland di de oğrenmek ıstıyorum.acaba bu program yuklenıyormu yoksa netten ındırme sansım varmı acaba.

« YANITLA #8 : 30 Ekim 2007, 11:14:09 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
Hem yükleyebilir hemde netten indirebilirsin ama lisans alman gerekecek Gülümseme biliyorsun ki... Hadi Kazan mübarek ola.
« YANITLA #9 : 30 Ekim 2007, 11:49:26 »
yukleyelım ama ben sadece oğrenmek amaclı ıstıyorum o yuzden  Utandım yoksa baska bı amacım yok bana onerebılecegın bı net adresı varmı adem ındırmek ıcın  Göz kırpan

« YANITLA #10 : 30 Ekim 2007, 15:28:09 »
Merhaba arkadaşlar;
takvim yapmak istiyorum ama en pratik program nedir sice?takvim ingilizce/ türkçe olmalı.teşekkürler.kolay gelsin. Masum
« YANITLA #11 : 30 Ekim 2007, 15:52:58 »
merhaba  bende yeni katıldım sizlere  freehand ve corel öğrenmek istiyorum bunun için bilen birinden ders alıyorum tabi sizinlede  paylaşmak güzel olucak  bu siteye tesadüfen girdim ve hemen üye oldum ilk kez yazıyorum Gülümseme
« YANITLA #12 : 30 Ekim 2007, 15:55:51 »
  • kardan adem
  • Ziyaretçi
Öncelikle hoş geldin Gülümseme aramıza seninle bilgi paylaşımı yapmak çok güzel olacaktır.
« YANITLA #13 : 30 Ekim 2007, 16:17:08 »
Merhaba arkadaşlar;
takvim yapmak istiyorum ama en pratik program nedir sice?takvim ingilizce/ türkçe olmalı.teşekkürler.kolay gelsin. Masum

Takvimi Corelde çok rahat yapabilirsin.
Tools/Visual Basic/ Play menüsünden yapılıyor.

Son aşamada d istediğin özellikleri değiştirebiliyorsun. Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2007, 16:18:44 Gönderen: sezgi-sirin »
« YANITLA #14 : 30 Ekim 2007, 16:32:40 »
teşekkür edrim ilgilendiğin için.
Sayfa: [1] 2 3
Bölüm atla: