Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)çok acil dikkate alirnirsa çok sevinirim
Sayfa: [1]
çok acil dikkate alirnirsa çok sevinirim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Kasım 2007, 11:24:13 »
slm arkadaşlar freehand çalişmarinda renk ayrimi (baski filmi için) nasil yapilabilir yardimlaeiniz için şimdiden çok teşekkür ederim  Masum Masum Masum
« YANITLA #1 : 16 Kasım 2007, 02:07:06 »
(Rizelimisin Ney) Neyse O önemli değil . Freehand'de Renk Ayrımını ctrl+p uygulayın ve karşınıza gelen menuden baskı yapacağınız film makinesini seçin seperations dan almak istediğin renkleri belirtip baskıya veriyorsun o kadar
« YANITLA #2 : 16 Kasım 2007, 10:50:49 »
(evet rize ardeşenliyim) teşekkür ederim ama ben hazirlayip cd ye kaydedicem yani renkleri ayirt etmem gerekiyo çok saol dikkate aldigin için yaa...
« YANITLA #3 : 04 Ocak 2008, 14:05:20 »
(Bende Rizeyilim)

Kusura Bakma, Uzun süre foruma gelemedim o yüzden cevabını da göremedim. Sen öğrenmişsin ne yapacağını şimdiye kadar Gülümseme ama belki bilmeyen arkadaşlar bakarsa diye tekrar cevaplıyorum.. İşi  CD ile vereceksen (photoshop dosyaları için )TİFF formatında  CMYK renk modunda 300 DPİ olarak kaydetmen yeterli eğer Vektörel bir programla yapmış isen örneğin Corel - Freehand vs.. gibi çalışmada kullandığın resimleri ve fontları da iş dosyasıyla berebar cd ye kaydetmeni öneririm. Eğer bir sorun olursa filmi alacak firmanın müdahele etme şansı olur.

Saygılar Kolay Gelsin..
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)çok acil dikkate alirnirsa çok sevinirim
Bölüm atla: