Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevineceğim :(:(
Sayfa: [1]
arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevineceğim :(:(
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 16 Haziran 2008, 18:20:54 »
slm arkadaşlarrr...

bileniniz varsa ben scanner de taradığım bi resmi veya logoyuu nasıl cizebilirim.. yaniii o cizdiğim logoyu daha sonradan istediğim boyutta buyutup kucuttuğumde cozunurluğu bozulmaması gerek .... nasıl yapabilirim acaba bu konuda yardım edebilirmisiznizz lutfennn ÜzgünÜzgün
« YANITLA #1 : 16 Haziran 2008, 18:39:00 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:12

•  
Yani tam olarak ne yapmak istiyorsun. Çizimden kastın?

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 17 Haziran 2008, 06:11:27 »
import ettiğim resmi yeniden ustunden cizmek istiorummmm Üzgün tşkr ederimmmm
« YANITLA #3 : 17 Haziran 2008, 09:11:07 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Yapman gereken şey, Layer1 kısmı seçili iken resmi import etmek, sonrasında o layer'ı kilitleyerek yeni bir layer üzerinde, pen tool veya kalem aracını kullanarak çizmektir. Üzerinden çizmek için Illustrator daha kullanışlıdır, onu da belirteyim.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 17 Haziran 2008, 19:16:52 »
himssss teşekur ederimmm cok saol yhaaaa Göz kırpan
« YANITLA #5 : 27 Haziran 2008, 11:22:17 »
  • kardan adem
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İstanbul (Avrupa Yakası)

• Konuları:0

•  
Ben biraz geç gördüm. Fakat kısaca benzer sorulara karşı yardımcı olmak isterim. Öncelikle taradığınız resmi Fotoşopta (PhotoShopta) açın ve orada pathleyin (sınırlarını çizin) İşleminiz bittiğinde ise Path Menüsünden çiziminizi kaydedip File>Export>Paths to Illustrator... seçeneği ile kaydedin... Sonrasında ise bu çizimi Import seçeneği ile freehand e alıp istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz...

PhotoShopta çizimi anlatmamın sebebi hem farklı bir yol hemde çizmek orada daha kolayıma geliyor Gülümseme Başkada bir sebep yok:) Kolay gelsin iyi çalışmalar arkadaşlar..
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFreehand (Moderatör: siracel)arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevineceğim :(:(
Bölüm atla: