Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)yükleniyor hakkında sorun(umarım bakarsınız)
Sayfa: [1]
yükleniyor hakkında sorun(umarım bakarsınız)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Temmuz 2008, 23:49:51 »
merhaba degerli arkadaşlar ben size kıyasla cok amatör biriyim Göz kırpan
Siz ustalara bir sorum olacak yada söyle söyleyim bir istegim olacak daha dogrusu ders yani nasıl desem bilemiyorum.
İstegim flashta herhangi bir calışma yapmadan önce yükleniyor uyarısı hepinizin bildigi birşeydir bu eminim ve gene biliyorum sitemizde bu konular anlatılmış bulunmakta. ama dedigim gibi ben amatörüm ve söyle birşey söylemek istiyorum cabuk ögrenirim merakımdan galiba. sizden bir ders istiyorum video'lu anlatım ama tamamen sıfırdan yapılırken ve hazır kod kullanmadan olsun istiyorum şimdi daha önceki calışmalarda hep afedersiniz ama işte şunu yap şunu yap sonra bu kodu şuraya yapiştır tamam oldu diye anlatımlış resimli anlatımlarda ben yapıyorum ama bir  türlü istedim gibi  olmuyor. muhakkak ben  bir yerde yanlış  yapıyorumdur  kesin kes bunu  belirmek  istiyorum anlatan arkadaşlar bizim için anlatmıştır ve  mutlaka dogrudur ama ben kendi hatamı  o anlatımda göremiyorum.
Gecende sitemizin portal kısmında Kerim SARIGÜL Arkadaşımızın flash acılır menü calışmasını izledim cok güzel bir calışmaydı  ve  video'yu izlerken bir kerede yapabilirim dedim ama yapamadım ve belkide 5 defa izledim sonunda cok  basit bir benden kaynaklanan hata sonucu olmadıgını gördüm hatamı gene izlerken görüp  düzenledim ve  suanda cok  güzel  kendimce acılır menüler  yapabiliyorum ama  o arkadaşımız o  şekilde anlatmasaydı ben yapamazdım diye düşünüyorum .
Yani tekrarlamak istiyorum siz degerli arkadaşlardan yükleniyor kısmını geniş anlatımlı ve  videolu olarak istiyorum yani rica ediyorum.
Ayrıca Kerim SARIGÜL Arkadaşımıza birkez daha gönülden teşekkür ediyorum.
Not : Eger yazı Hataları Olmuş İseÖzür Diliyorum Ve cok Uzun Bir Yazı Yazıp Kafa Şişirdiysem Af Ola. Ümit Ediyorumki Sayım Yönetiçi Arkadaşlar Ve diger Degerli Bilge Arkadaşlar Bu Konuya Duyarsız Kalmaz...
UMARIM konuyu yanlış katagoriye acmamısımdır.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2008, 00:02:25 Gönderen: herro »
« YANITLA #1 : 03 Temmuz 2008, 00:46:22 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:109

•  
böyle bir ders var zaten.Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Ama her ders içinde bu ince ayrıntılara girmek mümkün değil. Dersleri kolay anlayıp mantığını kavrayabilmeniz için ilk önce flash sahnesini anlayıp ona ısınmanız gerekli. Yoksa yapılan şeylerde karmaşadan başka birşey anlamazsınız. Öğrenmek için bu dersler tekbaşına önerilmez yanında bir kitap iyidir.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)yükleniyor hakkında sorun(umarım bakarsınız)
Bölüm atla: