Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Preloading yardım ve bir kaç soru...!
Sayfa: [1]
Preloading yardım ve bir kaç soru...!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Ağustos 2008, 01:27:26 »
S.a beyler BEn bir site yapptım  ve biraz Anasayfası geç açılıyor ( 36 item )
ben gerçekten preloading'in sayfa açılırken diğer öğeleri yüklüyomuu?
  e bu preloading'i yaptığımda ayrı bir sayfaya koyup index'emi yölendiriyoruz
  veya index'demi bi şekilde koyuyoruz eğer aynı sayfada ise bunun mantığı anlatırsanız gerçekten büyük bir yardım etmiş olursunuz şimdiden ilgilenen arkadaşlar için teşekkür ediyorumm...
[/size]
« YANITLA #1 : 14 Ağustos 2008, 01:33:49 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:109

•  
Preloading sayfanın açılma hızını arttırmaz sadece flash'ın nekadarının yüklendiğini, kaldığını gösterir ve bunu flash içinde yapabilirsin explorer penceresi içinde preloadin'in bulunduğu swf dosyasının dışında kalan başka bir swf veya başka türden bir objeyi görmez.

Kısacası sadece flash sahnesinin içinde çalışır. Çalıştığında Flash içinde herhangibir objenin veya sahnenin tamamının ne kadarının yüklendiğini gösterir. Yüklendiğinde o sahnenin içinde başka bir frameye yönlendirilir yada başka bir fonksiyonu çalıştırılır. Yaptığı iş tamamen bu.

Sanalkurs ana sayfada Flash bölümünde  Preloading dersleri var işine yarar. iyi çalışmalar.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Preloading yardım ve bir kaç soru...!
Bölüm atla: