Sayfa: [1]
intro problemi.....
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Eylül 2008, 12:38:44 »
Merhabalar...
CS3 kullanıyorum. Bir intro yapmak istedim. İntro 29 saniyelik. Html kod kullanmadan action script ile intro bitiminde başka bir html sayfasına geçmek istedim.
Bunun içinde son frame e getURL kodunu yazdım. Aynı zamanda intro geç butonu oluşturup buton üzerinde on(pres) ve getURL kodunu gene ekledim.
Bütün bunları yaptıktan sonra TEST MOVİE deyip swf olarak test etti ve yani CS3 açıkken çıkan swf de istediklerim çalıştı.Hem buton hemde intro bitiminden sonra istediğim sayfaya gittim.
Daha sonra bunu export edip x.swf şeklinde default.htm sayfası içerisine gömdüm.
Default.htm yi çalıştırdığımda gömülü swf çalıştı. Ancak ne buton nede intro bitiminde getURL kodları çalışmadı.
Onun aksine swf sürekli kendini tekrar etti loop da kaldı.

bu sorunuma c,çare olabilirmisiniz...

İntro sonrası otomatik diğer sayfaya geçmesi için yada başka bir swf ye geçmesi için son frame e
getURL("Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız","_self")

şekline bir kod yazdım.(Aynı zamanda bu kodu _self ifadesini kaldırarak da denedim.)

ayrıca buton üzerine de
on(press)  {
getURL("Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız")
}
yazdım.

Bunlar neden çalıştıramadım daha doğrusu ilk etapta çalışan neden daha sonra exporttan sonra çalışmadı.

Bir diğeri Bu swf sürekli kendini tekrar ediyor. Gülümseme intro luğun introsu filan kalmıyor ..Gülümseme

Yardım edebilirseniz sevinirim..
şimdiden teşekürler.
« YANITLA #1 : 20 Eylül 2008, 14:48:55 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:113

•  
merhaba arkadaşım hoşgeldin.
getURL swf dosyalarında masa üzeri çalışan bir komut değildir o yüzden host alanında denemen lazım.
« YANITLA #2 : 20 Eylül 2008, 14:54:49 »
Hoşbulduk..Gülümseme
Öncelikle çok teşekür ederim. Asp den kalma bir alışkanlıkla yaptığım şeyi localhostta denemiş ve yukarda yazdığım hataları almıştım.

sizin dediğinizi hemen uyguladım ve sorunum halloldu.
İlginize müteşekkirim.
iyi çalışmalar dileklerimle..
Sayfa: [1]
Bölüm atla: