Sayfa: [1]
hareketle ilgili !!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Ağustos 2008, 12:26:10 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:23

•  
merhaba ,
yapmak istediğim şey: hareket eden bir objem var buna x objesi diyelim..diğer katmanda başka bir objem var o da hareketsiz buna da y objesi diyelim..x objesi hareket ederken y objeside onunla birlikte hareket etsin...yani aslında ben y nin x objesinin çocuk nesnesi olmasını istiyorum..böyle bişey flashda yapılabiliyormu..

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #1 : 13 Ağustos 2008, 15:20:39 »
aynı kodu onada eklersin y nin kordinatına -50 verirsin 50 point arkasından gider...
Anne çocuk takılırlar Gülümseme

Ben annenizin dışarı çıkarken takılmayın diye tembihlediği o kötü çocuğum!!!
« YANITLA #2 : 13 Ağustos 2008, 17:46:13 »
  • fubo
  • Aktif Üye
  • Nereden:

• Konuları:6

•  
Arkadaşım x objesinin hareketini yaptıktan sonra kütüphaneden x objesini açıp y objeni istediğin yere yerleşti. y nin x e olan uzaklığı sabit olarak ikiside hareket edecektir. Ne demek istediğimi anlamadıysan çalışmanı ve yapayım tabi senin için sakıcası yoksa.
« YANITLA #3 : 13 Ağustos 2008, 20:16:45 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:23

•  
teşekkür ederim fubo ... işte budur...

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #4 : 13 Ağustos 2008, 20:34:46 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:109

•  
Merhaba arkadaşlar.  Kararsız Foruma yakışmayan, konu başlığına içeriğine uygun olmayan paylaşımlar, çekişmeli kötü örnek olacak mesajlaşmalar olursa forumun sağlığı bozulur, sağlıksız bir ortamda bulunmak istemezsiniz heralde. O yüzden böyle örnekler siliniyor burada olduğu gibi. Forumu kullanırkende kişisel msn penceresi gibi kullanmamaya herkez özen göstermeli, çünkü sizden başka okuyanlarda var. Böyle şeylerin olması sizi değil Sanalkurs'u etkiler. Hepinize sevgiler.  Gülümseme
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2008, 21:57:13 Gönderen: ttyaman »
« YANITLA #5 : 13 Ağustos 2008, 20:58:12 »
  • fubo
  • Aktif Üye
  • Nereden:

• Konuları:6

•  
Sorunu çözdün heralde sevindim iyi çalışmalar
Sayfa: [1]
Bölüm atla: