Sayfa: [1]
Flash site düzenleme 'Yardım'
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Ağustos 2008, 11:36:47 »
Merhabalar

internetten bulduğum hazır bir flash templateyi flash mx'te düzenlemeye çalışıyorum.sitenin ortasında istemediğim bir resim var.library'den bulup siliyorum.daha sonra export diyip kaydediyorum flash olarak fakat orjinal dosya 681 kb iken düzenlediğim dosya 17 kb olarak kayıt oluyor.haliyle hatalı oluyor yaptığım işlem.

bu hazır tempolatelerde bilmediğimiz bi kilit işlemi varda benmi bilmiyorum yoksa eksik yaptığım bişeymi var.pek ayrıntısıyla bilmiyorum bu işi anlaşılır bir dille yazarsanız sevinirim:)

şimdiden teşekkürler
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 11:43:46 Gönderen: cracks »
« YANITLA #1 : 20 Ağustos 2008, 11:54:55 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:113

•  
cracks kardeş, ne gibi hatayla karşılaştığını söylermisin bu şekilde yardımcı olamayız. Birde, şöyle bir soru için;
bu hazır tempolatelerde bilmediğimiz bi kilit işlemi varda benmi bilmiyorum yoksa eksik yaptığım bişeymi var.

ancak şu dersleri bir kitap ile beraber incele diyebilirim.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 20 Ağustos 2008, 12:04:36 »
karşılaştığım en büyük hata orijinal dosyanın 681 kb düzenlediğim dosyanın ise kaydettiğimde 17 kb olması.bununla birlikte filash dosyasını ön izleme yaptığım zaman düzenlediğim flash dosyasındaki efektlerin daha değşik şekilde demesekte dengesiz çıktığını görüyorum.orijinal flash dosyasındaki gibi bir düzen içinde değil

ben sadece sitenin ortasındaki resmi kaldırmak istiyorum.benim çalışmamla pek ilgisi olmadığı için rahatsız ediyor haliyle.

hatta siteden bir kesit vermek gerekirse

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

şöyle gösterebilirim.ortadaki gitarlı arkadaş rahatsız eden beni..
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 12:06:35 Gönderen: cracks »
« YANITLA #3 : 20 Ağustos 2008, 13:31:19 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
fla içindeki resmi sildin ve swf boyutuda küçüldü, bu normal. Objelerin dengesiz çıkma sebebide yine resmi silmen. Çünkü diğer objeler, ana sahnede resmin içinde bulunduğu movie clip'e göre action scriptle konumlandırılmıştır. Bozuk çıkma sebebide bu yüzdendir.
« YANITLA #4 : 20 Ağustos 2008, 13:39:06 »
yalnız ufak bir not benim düzenlediğim fla değil swf  Utandım
bunun hiçbir yolu yokmu peki hiç bi şekilde o resmi kaldıramam yada o resme ufak eklemeler olsun değiştirmeler olsun..vs düzenleyememmi?
« YANITLA #5 : 20 Ağustos 2008, 15:08:46 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
Fakat bu forumda başkasına ait bir çalışmanın düzenlemesine hiç bir destek vermiyoruz. Fla dosyan mevcuttur diye anlatmaya çalıştım. Gerekli bilgileri edinseydin böyle bir soru sormazdın o yüzden yukarıda yazdığım adresteki dersleri bir kitap ile birlikte çalış. Kendin birşeyler yapman senin yararına olur.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: