Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)flash player 9.0.124.0 de getURL sorunu.
Sayfa: [1]
flash player 9.0.124.0 de getURL sorunu.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Haziran 2008, 08:23:34 »
arkadaşlar merhabalar.

bilgisayarıma flash player 9.0.124.0 sürümünü yüklediğimde flashlara tıklandıgında gitmediğini farkettim.

o flashlar baska sürümlerde sorunsuz olarak calısmakta ve sorunsuz olarak işlem yapmakta iken bu sürümün kullanııcılarında sorun vermekte. bunun icin bir cözüm yolu bilen birisi varmı?.

teşekkürleer

saygılar
« YANITLA #1 : 20 Haziran 2008, 08:31:27 »
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

bu sayfada adobe sorunu ve cozumu belirtmiş sanırım ama ben externalinterface i kullanımını bulamadım. bi örnek veya baska bir cozum yolu sunarsanız sevinirim. saygılar.
« YANITLA #2 : 28 Haziran 2008, 00:22:58 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:113

•  
Bunlar güvenlik güncellemelerinin etkileri daha önce bir yerde okumuştum. IE sürümünü yenilediğinde sanırım bir problem ortadan kalkacaktır. Heralde Adobe bunun için bir yakında bir güncelleme yayınlar.
« YANITLA #3 : 28 Haziran 2008, 11:31:00 »
ii hoş diyorsunda bu versiyondaki kullanıcılar problem yaşadıktan sonra veya güncellemeden sonra da bu sürümü kullanan insanlar olduktan sonra benm bu işe bi cozum yolu bulmam gerekyor ve bulamıyorum Üzgün bi yol geliyorsa aklınıza yardım...
« YANITLA #4 : 29 Haziran 2008, 03:28:24 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
cs3 mü kullanıyorsun. o zaman as2 getURL yerine as3 navigateToURL komutunu kullan. versiyon problemleri için Html deki AllowScriptAccess parametresindeki "sameDomain" i "always" olarak değiştir.

Komutun kullanımı aşağıda. kodu frameye yaz ve butona isim ver.
Kod:
butonismi.addEventListener(MouseEvent.CLICK, git);
function
git(event:MouseEvent)
{
var url:URLRequest = new
URLRequest("http://www.sanalkurs.net");
navigateToURL(url, "_blank");
}
« YANITLA #5 : 30 Haziran 2008, 10:21:28 »
as2 de hazırladıgım bir flash ı as3 uyumlu yapmak icin  ne yapmam gerkyor_? bastanmı yapmalıyım?
« YANITLA #6 : 02 Eylül 2008, 21:01:41 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
as3 dökümanı içinde tamamını as3 te kullanırsın as2 de.  As'dekini as3'ün içinede alırsın. bunu yaptıktan sonra action panelinden as türünü as2 olarak değiştirmen lazım. yanlız far eden birşey olmaz.  Gülümseme
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)flash player 9.0.124.0 de getURL sorunu.
Bölüm atla: