Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash oynatıcı nasıl yapabilirim.
Sayfa: [1]
Flash oynatıcı nasıl yapabilirim.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Ağustos 2008, 23:09:34 »
formatını swf uzantılı olarak degiştirdigim videoma nasıl flash oynatıcı yapabilirim buton yardımıyla.veya bunu başta sormam lazımdı import ettigim swf dosyasına bu şekilde sonradan oynatıcı eklenebilirmi.? sitede aradım ama bulamadım veya ben yanlış aradım Gülümseme

Burda yüklü yapmak istedigim çalışma.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2008, 23:11:45 Gönderen: CENKERkaan58 »

Pkk'lımısın? Vatanmı Istiyosun? Vatan Yaz 9999'a Gönder
Nah Alırsın Melodisi Cebine Gelsin...
« YANITLA #1 : 13 Ağustos 2008, 23:37:28 »
  • fubo
  • Aktif Üye
  • Nereden:

• Konuları:6

•  
Arkadaşım videoyu import ettiğinde skin seçenekleri sunuyo ordan istediğini seç.  Göz kırpan
« YANITLA #2 : 13 Ağustos 2008, 23:51:48 »
fubo kardeş tşkler yardımların çok faydalı Göz kırpan sokak çocoukları adına bir video yaptım elimizden geldigince Gülümseme flash olması gerekliymiş swf yaptım ama bit türlü dedigim şekle çeviremedim.  dur bir bakayım tşkler fubo Göz kırpan

« YANITLA #3 : 13 Ağustos 2008, 23:57:38 »
  • fubo
  • Aktif Üye
  • Nereden:

• Konuları:6

•  
bi dene olmazsa ben fla yapıp gönderirim  Göz kırpan
« YANITLA #4 : 14 Ağustos 2008, 10:17:03 »
fubo yaptım iki tane dosya çıktı, birisinde player butonları birisindede video var. buton swf dosyasını sildigimde oynatıcı gidiyor,upload ettigimdede siyah ekran çıkıyor videodan bunları ne yapmam lazım birşeltirecekmiyim.?
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2008, 18:46:26 Gönderen: CENKERkaan58 »

« YANITLA #5 : 16 Ağustos 2008, 18:47:30 »
Fubo kardeş şunada bir el atsana Gülümseme yaptık yaptıkta burda tıkandım kime sorduysam çakmıyor Gülümseme videolarımı tr.gg uzantılı kendi siteme ekliyecem..

« YANITLA #6 : 16 Ağustos 2008, 19:04:32 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:113

•  
Şu konu incele arkadaşım.
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 16 Ağustos 2008, 21:42:07 »
Anlatım yeterince harika olmuş ellerin dert görmesin. Bence faydalı bir ders olacagına eminim şöyle daha kapsamlı anlatılsa çogu arkadaş için.. Dediklerinizi harfiyen yerine getirdim. 3 adet dosya çıktı üstad ben bunları şimdi ne yapacam Gülümseme flashamı import edecem tekrar yoksa siteyemi upload edecem. kusura bakmayın çok soru soruyoruz farkındayım Göz kırpan benim bildigim bir swf dosyasını upload edip siteme eklemek  ve izlemek Gülümseme bu çok karışık gibi veyada anlamadıgımızdan öyle geliyor.. Değerli ziyaretçimiz
www.intihal.tr.gg
acemice ugraş verdigim bedava bir hosting..

« YANITLA #8 : 16 Ağustos 2008, 21:55:39 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
sen o 3 dosyayıda (flv video, arayüz ve bunların içine çağrıldığı isim vererek kaydettin swf dosyan) host alanında aynı dizine göndereceksin ve sayfana da sadece kaydettiğin swf dosyanı yerleştireceksin.
« YANITLA #9 : 16 Ağustos 2008, 22:14:11 »
gönderme işi nasıl oluyor. ezile ezile yazıyorum valla:) bu arada kandilinizde mübarek olsun allah saglık sıhhat versinki paylaşımlarınız yardımlarınız bitmesin Göz kırpan

« YANITLA #10 : 18 Ağustos 2008, 10:28:11 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

•  
ftp hesabını kullanacaksın. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız gibi  Bu hesaba ait kullanıcı adın ve şifrenle host alanına bağlanacaksın. dosyaları burada httpdocs veya www dizinine atacaksın. Bedava hostlarda hangi dizinde olduğunu bilemem genelde kullanıcı adını taşıyan bir dizindedir. Bunu yapmak için bir ftp programı kullanabilir yada ağ bağlantılarından bir bağlantı oluşturabilirsin.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash oynatıcı nasıl yapabilirim.
Bölüm atla: