Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash menü linklerimin inframe içinde açılsın istiyorum...lütfen yardım..
Sayfa: [1]
Flash menü linklerimin inframe içinde açılsın istiyorum...lütfen yardım..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Ağustos 2008, 11:09:16 »
Arkadaşlar flash ile bir banner hazırladım. Ve sitemi frontpage ile düzenliyorum... banner içindeki menülerin bu infareme(satır içi çerçeve) içinde açımasını istiyorum... yani bir nevi ana şablonum aynen kalıcak sadece inframe içindeki bölümler değişecek, her menü ile... umarım sorunumu net olarak anlatabildim... bu arada flash da çok iyi değilim... açık bir şekilde yazmanızı rica edicem... teşekkürler...
« YANITLA #1 : 20 Ağustos 2008, 11:39:42 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:113

•  
Şu derse göz atabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 20 Ağustos 2008, 11:46:43 »
bu yazıyı incelemiştim. bir kez daha denicem. gözden kaçırmış olduğum nokta olabilir. teşekkür ederim.
« YANITLA #3 : 20 Ağustos 2008, 11:52:37 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Sanırım gözden kaçırdığınız nokta, kendi bilgisayarınızda deniyor olmanız, internete atarak deneyin bir de. O zaman sorun çıkmayacaktır.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 20 Ağustos 2008, 12:02:20 »
« YANITLA #5 : 20 Ağustos 2008, 15:34:37 »
Evet oldu. Ftp'den attıktan sonra sorun çözüldü. Sağolasınız arkadaşlar.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash menü linklerimin inframe içinde açılsın istiyorum...lütfen yardım..
Bölüm atla: