Sayfa: [1]
E-Dergi Yapımında .exe sorunu
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Mayıs 2008, 10:42:45 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
herkeze merhabalar öncelikle

bünyesinde çalıştıgım firma adına e-dergi yapmam istendi ama sona geldiğimde sorunla karşılaştım  çalışmayı  dışarı tek bir .exe olarak atamıyorum  yanında mutlaka sayfalarında olduğu extra dökümanlar atıyor...  bunları tekbir .exe altında nasıl toplayabilirim  ?

örnek : (sanalkurs.net) sitemizin kendi dergisi gibi tek bir exe ile çalışan bi dergi oluşturamadım
 Ney Ney
« YANITLA #1 : 04 Mayıs 2008, 00:48:39 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:111

•  
e dergiyi flashta bir component kullanarakmı yapıyorsun yoksa sadece flash'ı kullanarak mı veya başka bir programlamı? Birde ne gibi dökümanlar oluşuyor.? Bunlara cevap verebilirsen yardımcı olabiliriz.
« YANITLA #2 : 04 Mayıs 2008, 15:12:56 »
flashn slide kullanıyorum compenantlarda var ama ikisindede resimleri tek bir .exe altında toplayamıyorum xml ile baska bir dosyadan çağırıyor hepsini !  Ney
« YANITLA #3 : 04 Mayıs 2008, 23:58:10 »
  • gothicim
  • Ziyaretçi
e-dergi yapımında izlediğin yolu banada tarif edermisin Ney
bendende aynı şey isteniyoda   Göz kırpan
acil yardımlarınızı bekliyorum Üzgün
« YANITLA #4 : 07 Mayıs 2008, 09:20:23 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:138

•  
Yapman gereken, kütüphanede bir movieklip dosyası oluşturmak, ismi de "sayfa01" olsun ve içeriğini belli bir ölçüde yapın, diğer sayfalarınız da aynı ölçüde olmalı. Kütüphanede iken sağ tıklayıp Linkage kısmından Actionscript için isimlendir bölümünü işaretleyin. Böylece actionscript ile çağırılmaya hazır hale gelecektir. Sonra Componet'i seçerek, hariçten çağırılan xml dosyasının adını silin, sonra sayfalandırma kısımlarına isimler verin: sayfa01, sayfa02.... sahnede birşey yapmanıza gerek yok.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #5 : 31 Temmuz 2008, 11:29:35 »
arkadaslar banada e dergi için bi örnek lazım sorumlulardan yada bılenlerden (sanalkurs e-dergi tarzında) 3 veya 4 sayfalık bi örnek yapabılırler veya ders verebılırlerse çok sevınırım 2 aydır uğrasıyorum kafayı yıyıcem çözemedım hala yardımcı olursanız sevınırım  Utandım Utandım Utandım
Sayfa: [1]
Bölüm atla:  
en üste git en üste git