Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Çevirmeli kitap (e-book) Çözüldü..
Sayfa: [1]
Çevirmeli kitap (e-book) Çözüldü..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Eylül 2008, 15:25:43 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
Forumda veya sitede anlatımı varmı acaba çok ilgi çekici birşey.. Bilgim yok ama ögrenmek istiyorum..  Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
daha önce bu sitede rastlamıştım yapamamıştım ama burdada e-dergi de gördüm dahada çok begendim ..  Anlatımı varmı baktım araştırdım cok yeri aradım ama bulamadım yardım pls.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2008, 15:46:13 Gönderen: CENKERkaan58 »

Pkk'lımısın? Vatanmı Istiyosun? Vatan Yaz 9999'a Gönder
Nah Alırsın Melodisi Cebine Gelsin...
« YANITLA #1 : 30 Eylül 2008, 00:24:22 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:111

•  
Burada anlatımı yok fakat oradaki örnek page flip componenti ile yapılmış. bunungibi birkaç component daha var. Buradan deneme sürümünü indirebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #2 : 03 Ekim 2008, 20:54:11 »
ttyaman çok tşkler buldum sonunda Göz kırpan en yakın zamanda bir tane yapmaya çalışacam..
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2008, 23:08:04 Gönderen: CENKERkaan58 »

« YANITLA #3 : 05 Ekim 2008, 14:46:27 »
İlk denemeye göre iyi oldu gibi bakarsanız sevinirim.

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #4 : 05 Ekim 2008, 20:14:33 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:111

•  
Eline sağlık. Hazır compoent olduğu için fazla bir değişiklik yapılamaz zaten. Yazının kenar boşluklarını ve sayfa çevirme sesini değiştirirsen biraz daha iyi olur. e-dergi ile ilgili soru işaretleri bunun gibi örneklerle yavaş yavaş kalkacak sanırım. Hatta bununla ilgili bir anlatım hazırlayabilirsen derslere de ekleyebilirsin. Kolay gelsin.
« YANITLA #5 : 05 Ekim 2008, 20:22:50 »
Bencede böyle anlatımlı bir ders arkadaşlar için kan yapıcı olacaktır. Forumdada bayagı bir konu açılmış e-book sanal kurs dergisi hakkında. Şahsen bende merak ediyordum ilk görüşte insanı etkiliyor ama ugraştıkça birşeyler ortaya koyabiliyor insan. sayfa sesi olarak evet baktım ama bulamadım. Birde dedigin gibi yazı kenarlarını nasıl eşit olarak iki yana yaslıyabilirim. işte buna çok ugraştım ama yapamadım:) işinin ehli olmakta başka gözünden kaçmıyor yanlışlıklar;)

« YANITLA #6 : 05 Ekim 2008, 20:58:13 »
  • endless
  • Özür Dilemiyoruz!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:558

•  
Tebrikler,yavaş yavaş sitede e-dergiyle ilgili örnekler çıkması,çalışmaların paylaşılması güzel.
Güzel oldu,sayfa tasarımına dikkat edersen daha iyi olabilir.Kitabın boyutu biraz daha büyük olma ihtimali var mı,büyültme imkanı sadece component bu boyutta diye mi bu şekilde kaldı? Büyültebilirsen ve sayfa tasarımına,paragraf,yazı yerleştirmeye daha güzel olcak,başarılar dilerim,kolay gelsin

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 05 Ekim 2008, 22:44:25 »
Endless ee tabi bu kadarda olsun Göz kırpan ilk kez yapıyorum ttyaman,da söyledi yazıların düzeni hakkında ama onlarıda zamanla artık sayfa büyültme işinede baktım ama o zamanda sayfalar üst üste biniyor denemedim degil yani hepsini denedim..artık zamanla onun çözümünüde buluruz ugraştıkça. Eger ugraşma ben sana yazı düzeni ve sayfa boyutu hakkında şöyle,böyle olur dersen o daha iyi olur Gülümseme

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Çevirmeli kitap (e-book) Çözüldü..
Bölüm atla:  
en üste git en üste git