Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Butonlar üzerine gelince sallantı efekti nasıl verilir?
Sayfa: [1]
Butonlar üzerine gelince sallantı efekti nasıl verilir?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Temmuz 2008, 19:26:46 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
Arkadaşlar Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu adrese girin ordaki carosell menüden ücretsiz dersler tıkladığınızda karşınıza açılan menüden bir ders seçin burda ders detayları için tıklayın ve dersi indir butonlarının üzerine gelindiğinde bir sallantı aynı şekilde buton üzerinden gidildiğindede aynı şekilde sallantı var bu işlem tween class ile mi yapılıyor hangi kodlar bunu gerçekleştirir.Yardım ederseniz sevinirim.Herkeslere kolay gelsin.
« YANITLA #1 : 26 Temmuz 2008, 18:11:00 »
« YANITLA #2 : 26 Temmuz 2008, 20:11:33 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Her ne kadar denemesemde buton olaylarına  movie clip ekleyerek yapılabilir . Tahminim.

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #3 : 26 Temmuz 2008, 23:42:19 »
evet tam olarak sallantı efektini kod gibi yapamaz ama senkron buton yapılabiliyor movie clip butonlarda bana kodla yapabilen varsa yardım ederse sevinirim.
« YANITLA #4 : 27 Temmuz 2008, 12:24:18 »
  • T_r3x
  • Destekçi Üye
  • **
  • Ömür Aksoy
  • Nereden: Ankara

• Konuları:18

•  
movie clip yap fps time oluyor heralde onu düşür iyice her frame de biryere koy sonra siracel üstadın videolu dersindeki alpha ile olan dersteki yani o kodu al framelere koy ayarla kendine göre tabi olur..

Ömür Aksoy

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.tr3x.org
« YANITLA #5 : 29 Temmuz 2008, 09:17:20 »
 :Ddediğiniz konu biraz karışık fakat sana verebileceğim adresten yararlanabilirsin yazarlıkyazilimi.com
« YANITLA #6 : 29 Temmuz 2008, 11:04:53 »
  • T_r3x
  • Destekçi Üye
  • **
  • Ömür Aksoy
  • Nereden: Ankara

• Konuları:18

•  
verdiğin linkte domain düşmüş.

Ömür Aksoy

Değerli ziyaretçimiz
www.tr3x.org
« YANITLA #7 : 30 Temmuz 2008, 08:14:23 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:138

•  
Arkadaşım sallantı efekti dediğin şey yanlış anlamadı isem çok basit bir uygulama ve şu şekilde oluyor:
Bir butonun up ve over bölümleri vardır. İLk önce up kısmında bir kare çiz, diyelim ki 50x50 olsun. Sonra over sekmesine gel F6'ya bas ve bu kareyi Q kısa yoluna basarak seçili hale getirip büyüt. Sonrada Ctrl+Enter yap bir bak. İstediğin bu mu, ben mi yanlış anladım.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #8 : 30 Temmuz 2008, 12:07:06 »
Hocam yardımın için sağol ama benim demek istediğim  sallantı efekti üzerine gelince büyüme gidince küçülme ama tak diye olmaycak bu hareket büyürken ve küçülürken sallantı efekti  oluyor  bunun için ne yapmalıyım adres linki vereyim  oradan anlayabilirsiniz herhalde demek istediğimi
 Değerli ziyaretçimiz
bu adreste carosell menüden ücretsiz derslere tıkladığınızda bir ders seçtiğinizde dersi indir ve ders detayları butonları var demek istediğim olay bu butonlarda var
kolay gelsin
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 12:11:46 Gönderen: blue-r »
« YANITLA #9 : 01 Ağustos 2008, 08:04:03 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:138

•  
Aşağıdaki ders işine yarayacaktır:
Değerli ziyaretçimiz

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Butonlar üzerine gelince sallantı efekti nasıl verilir?
Bölüm atla:  
en üste git en üste git