Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Aynı sayfada birden fazla video oynatma (swf içine gömmeden)
Sayfa: [1]
Aynı sayfada birden fazla video oynatma (swf içine gömmeden)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Şubat 2008, 14:25:08 »
Arkadaşlar elimde 3 tane swf video var (daha sonra bu sayı artacak). ben bunları yeni sayfa açılmadan ana sayfa üzerinde oynatmak istiyorum. 2 gündür uğraşıyorum bir türlü başaramadım yardımcı olursanız sevinirim.
ne yapmak istediğimi aşağıdaki adresten görebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #1 : 09 Şubat 2008, 16:25:00 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:96

•  
hocam alttaki iki makaleyi inceleyerek problemi çözebilirsiniz. bununla ilgili bir örnek göndermeye çalışırım.
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #2 : 10 Şubat 2008, 13:16:55 »
ben yeni üye oldum ve ben de web sayfama birkaç tane video koymak istiyorum. nasıl yapıcam. web sayfasını falsh da yapıp dreamweaver'a mı yüklemem gerekiyor.
« YANITLA #3 : 11 Şubat 2008, 09:29:44 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:96

•  
hoşgeldin. html tabanlı bir sayfan varsa videonu flash'a import edip videonun arayüzünü, çalma listesi yaptıktan sonra flash belgeyi export edip video arayüz swf dosyasını html'nin içine yerleştirmen lazım.
« YANITLA #4 : 04 Temmuz 2008, 00:16:55 »
slm . Ben bir şey soracaktım. Herhangi bir video sitesine yüklediğimiz ya da yüklemediğim bir görüntüyü forum sayfasında sanki ana sayfada youtube da izler gibi yapmak için ne yapmamız lazım. Yardımcı olursanız sevinirm durum biraz acildir. Beklemekteyim.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Aynı sayfada birden fazla video oynatma (swf içine gömmeden)
Bölüm atla: