Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Anasayfadaki animasyonum niye tekrarlamıyor??
Sayfa: [1]
Anasayfadaki animasyonum niye tekrarlamıyor??
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Temmuz 2008, 20:00:25 »
Herkese selam,

Herşeyi yaptım bitirdim ancak sonra bi hata yaptığımı farkettim.şöyle anlatayım, anasafayma bi efect koydum onun ardından bir yazı çıkıyo ve anasayfada arka plan olarak kalıyor. tabi ben bunun için bu yazının sonuna stop verdim. çünkü sayfalarıma gittiğim zaman ne animasyonun ne de o yazının görünmesini istemiyorum.
 Fakat şunu farkettim anasayfaya döndüğüm zaman bu animasyon neden başlamıyor, stop verdiğin için diceksiniz belki ama o zaman animasyonları nasıl durduracağım ya da anasayfaya dönüldüğünde bu animasyonun tekrarlamasını nasıl sağlayabilirim??

Bir bilen varsa lütfen cevap bekliyorum.(yarına bitirmem gerekiyor da) Sırıtan

Bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum.........
« YANITLA #1 : 03 Temmuz 2008, 21:22:38 »
ana sayfa butonuna tıkladığında o animasyona play komutu uygulansın..
seninde kandilin mübarak olsun...

Ben annenizin dışarı çıkarken takılmayın diye tembihlediği o kötü çocuğum!!!
« YANITLA #2 : 03 Temmuz 2008, 22:47:15 »
anasafama play komutunu nasıl uyguylayacağım peki, yani anlamadım doğrusu çünkü ben oraya goto and stop komutu koydum.. Ney
« YANITLA #3 : 04 Temmuz 2008, 16:35:07 »
gotoAndPlay koy ozaman olmazsa çalışmanı gönder bi bakalım

Ben annenizin dışarı çıkarken takılmayın diye tembihlediği o kötü çocuğum!!!
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Anasayfadaki animasyonum niye tekrarlamıyor??
Bölüm atla: