Sayfa: [1]
action script 1.0 dan 2.0 a
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Ekim 2007, 23:02:38 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
Merhaba ben bir template buldum ve bunu editledim. fakat problem şu ki bir sayfada video oynatmak istiyorum,bunun içinde component paneline baktığımda ilgili componentin olmadığını gördüm, sonra flash ın help dosyasına baktığımda publish settings te action script 2.0 olması gerek gibi bir ibare vardı (componentin tümü action script 2.0 ve üstünde gözüküyor) benim ki ise 1.0 dı onu 2.0 a çektiğimde bazı hatalar çıktı ve swf yi açmadı loading ekranında kaldı. sizce bu durumda ne yapmalıyım. bunu 2.0 a yükseltme gibi bir olanağım olabilirmi ? aklıma bir tek dışarıdan swf çağırmak geldi belki bu şekilde olabilir diye düşündüm ama onu da beceremedim Kahkaha yardımcı olabilirmisiniz ? 2.0 a yükseltilebilirse sorunum çözülür varmı bunun bir action kodu flan ya da bir yol gösterebilirmisiniz
« YANITLA #1 : 08 Ekim 2007, 00:48:28 »
sorunu çözdüm arkadaşlar bir tane mc oluşturdum ve instance mane ine image_mc yazdım ve ana sahneye sürükledim. timeline da f9 a basarak action script panelini açtım ve loadMovie("player.swf", image_mc); yazdım sorun çözüldü,sizinle paylaşmak istedim
« YANITLA #2 : 02 Ağustos 2008, 00:12:52 »
Sorunum çözülmüş ama ben yinede başkalarına yardımı olur diye yazayım. Sanırım as1.0 ' ı  nasıl 2.0 yaparım diye sormuşsun.
Bunun için file --> Publish settings(ctrl+shift+f12) ordan flash sekmesine geliyosun Action Script Versiyon dan değiştrebilirisin.
Sayfa: [1]
Bölüm atla:  
en üste git en üste git