Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)The_Casus'dan '' Fireworks Dersleri '' Ders : 2 [Resim Kenarlarına Şekil Verin ]
Sayfa: [1]
The_Casus'dan '' Fireworks Dersleri '' Ders : 2 [Resim Kenarlarına Şekil Verin ]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mayıs 2008, 21:11:46 »
Arkadaşlar Hızla Devam Ders : 2 Öqrendiklerimi Size Sunmak Bir Borcum...
Sırasıyla İşlemleri Yapalım

Ve Sonuc :

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Fireworks Dersleri
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2008, 10:58:42 Gönderen: The_Casus »

Adobe Flash Professional CS3 Connect...
« YANITLA #1 : 10 Mayıs 2008, 09:38:12 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Bunları kendin yazıyorsan Anasayfada siteye ekleyebilirsin, hem daha çok kişiye ulaşmış olursun.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 10 Mayıs 2008, 10:44:10 »
Hocam Bilmiyordum Teşekkürler.Kendi Emeqim OLmasa Kendi Dersim Dememki ? Kurcalayarak Buldum !

« YANITLA #3 : 10 Mayıs 2008, 14:48:53 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Yalnız Anasayfa bölümüne eklemek istiyorsan resimleri sanalkurs üzerine yüklemen gerekiyor. Imageshack sitesinden yüklenen resimler kabul edilmiyor.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #4 : 10 Mayıs 2008, 20:24:05 »
Hocam Ekledim Nezaman Aktif OLur ? Yada Aktif OLmadan Silindimi ? Sanalkurs'dan İmg Upload Ettim.Bilqi Verirseniz Sevinirim

« YANITLA #5 : 12 Mayıs 2008, 09:21:33 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Lütfen şahsi resimlerinizi aşırı derecede kullanmayın, genelde ünlüler, futbolcular, hayvanlar gibi resimleri kullanabilirsiniz. İkinci husus, resimlerinizin üzerine yönergeler, yöntemler yazmayın, bunları normal yazı ile ders içinde yazın ve Türkçe yazın (Karsidaki menuden yavasca kagni resmi... gibi yazmayın, ş, ı, ğ gibi karakterleri kullanın) Dersteki herhangi bir resme kendi isminizi veya Sanalkurs.net ismini yazmayın, Sanalkurs'taki resim ekleme programı bunu otomatik olarak yapıyor.

Daha geniş bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Eklediğin dersleri şimdilik onayladık, ama bundan sonra bu kurallara (ve yukarıdaki linkte yer alan kurallara) dikkat etmen gerekiyor.

« YANITLA #6 : 12 Mayıs 2008, 15:20:12 »
Tmm Hocam Dikkat Ederim.

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)The_Casus'dan '' Fireworks Dersleri '' Ders : 2 [Resim Kenarlarına Şekil Verin ]
Bölüm atla: