Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)Pop up menü site içi link verme nasıl olacak..
Sayfa: [1]
Pop up menü site içi link verme nasıl olacak..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Mart 2008, 17:12:40 »
arkadaşlar benim sorunum şu,Fireworksde pop up menü oluşturup site içindeki bir dosya adını (örnek olarak index.html) link kısmına yazınca pop up menü çalışmıyor ama aynı link kısmına şu şekilde Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bir link yazsam çalışıyor..benim istediğim şekilde olması için ne yapmalıyım..şimdiden teşekkür ederim..
« YANITLA #1 : 28 Mart 2008, 23:05:10 »
  • M@rcos
  • Aktif Üye
  • ZaPaTa!
  • Nereden: İstanbuL

• Konuları:2

•  
Sadece index.html yazdığın için bu dosyayı yanında kabul ediyor ve eğer o dosya yanında yoksa hata veriyor.Yani pop up menün ile index.html dosyaların tek klasör içinde olup sayfanı düzenlerken her ikisinin yolunu belirtmen gerekiyor.

ßy M@rcos
« YANITLA #2 : 29 Mart 2008, 09:35:53 »
Tşk ederim,ama biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim..
« YANITLA #3 : 29 Mart 2008, 11:30:55 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Diyelim ki popup menülerin olduğu index.html dosyası var. Pop up menülerden birine link veriyorsun: iletisim.html

Bu iletisim.html index.html ile aynı klasörde olmalıdır. Aynı klasörde değilse, klasör ismini de eklemelisin. mesela mesaj klasörünün içinde olsun o zaman adres şöyle olmalı:

mesaj/iletisim.html

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 31 Mart 2008, 08:22:31 »
Valla dediklerinizi 50 kez yaptım ama yine olmadı,bir web sitesine bağlantıda herhangi bir sorun olmuyor site içi bağlantıda ise pop up menü ye tıklanma bile tıklanamıyor..bu sorunu yaşayan bi çok arkadaş varmış,ama çözüm henüz bulamadık,küçük bir örnek oluşturup dosyayı bana yollasanız olurmu acaba?..yardımlarınız içinde çok tşk ederim..
« YANITLA #5 : 31 Mart 2008, 14:02:54 »
Valla freworks deki menüyü update html deyip gönderdim index.html die bir dosyaya ancak ozaman oldu..
« YANITLA #6 : 14 Nisan 2008, 11:13:15 »
  • kader-bjk
  • Destekçi Üye
  • **
  • ~Kadér~
  • Nereden: Ankara

• Konuları:1

•  
bnde link weremiodum ama pop up menüyü oluştururken link yazan kısma link werdiğim dosya adını yazdm (örn.sevgi.html) ozmn oldu  Karizmatik Karizmatik Göz kırpan Karizmatik
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)Pop up menü site içi link verme nasıl olacak..
Bölüm atla: