Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)Fireworks'te animasyon yapımında problemim var
Sayfa: [1]
Fireworks'te animasyon yapımında problemim var
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Mayıs 2008, 10:36:59 »
Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Selamlar..Fireworsk te 1 Sorunum Var Animasyon Yapamıyorum..
Örn Olarak Hareket Eden 1 Daire Yapamıyorum Daire Hareket Edecek Çarptkça Büyüyecek gibi vs vs.. Sadece Mantıqını Resimli 1 Şekilde Anlatırsanız Çok Sevinirim.. Ağlayan

İyi Çalışmalar
« YANITLA #1 : 04 Haziran 2008, 15:35:48 »
animasyon için başka program kullansan daha mantıklı mesela flash.. bence fireworks tasarım için ideal. animasyon için değil...
« YANITLA #2 : 09 Haziran 2008, 13:09:51 »
  • 5454
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Sakarya

• Konuları:7

•  
bencede fireworks animasyon için iyi bir program değil...Ama mesela sahnede 2 tane yuvarak var frame 1 de frame 2 yi eklersn 2 yuvarlagı birbirine yaklaştırırsın frame 3 eklersin onlar daha da yaklaşır frame 4 te de carpıstırırsın bunun gibi yapabilirsin ... Göz kırpan

"GELECEK BİLİŞİMDE"
« YANITLA #3 : 17 Temmuz 2008, 13:29:24 »
Dostum böyle bi animasyon türü yapamasın ancak dairenin büyümesi dönmesi gibi şeyler yaparsın biyere çarptığında böyle olcak fln diemioruz malesef bunun için flash kullanman gerekiyor.

Adobe Flash CS3 Professional
Adobe Photoshop CS3 Extended
Adobe Firework CS3
Adobe Premiere Pro CS3
Geleceğin çocuğu:"Her zaman en iyisi en doğrusu için!"
Kişisel web sitem : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.tadakoglu.tk
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFireworks (Moderatörler: siracel, The_Casus)Fireworks'te animasyon yapımında problemim var
Bölüm atla: