Sayfa: 1 [2]
illegal isimli üye hakkında herkese duyurulur!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 20 Temmuz 2008, 19:55:04 »
  • _Saadet_
  • Bilgin Üye
  • ♥ » ΣΛ « ♥
  • Nereden: Konya

• Konuları:30

•  
bi kaç gün önce en fazla okuduğum msjlar illegale aitti ama şimdi gittiğini öğrenince ben çok üzüldüm Üzgün benim gördüğüm güzel paylaşımları vardı ama görmediğim nler yazdı tabi bilemem, hayırlısı olsun ne diyebilirizki, ama böyle bir siteden mahrum kalabilmeyi asla istemem doğrusu Üzgün

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma

Her güzel sey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş...
« YANITLA #16 : 20 Temmuz 2008, 20:01:38 »
Forum Dışında Yaşanan Birşeyin Buraya Yansıtılması İlginç...
« YANITLA #17 : 20 Temmuz 2008, 20:05:32 »
  • _Saadet_
  • Bilgin Üye
  • ♥ » ΣΛ « ♥

•  
KATILIYORUM!

Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma

Her güzel sey bitermiş
« YANITLA #18 : 20 Temmuz 2008, 21:14:58 »
  • beter
  • Bilgin Üye
  • bela mıknatısımıyım neyim!?...
  • Nereden: zamanın baslangıcından

• Konuları:51

•  
« YANITLA #19 : 20 Temmuz 2008, 21:47:39 »
  • sagokolik
  • Aktif Üye
  • şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş........
  • Nereden: sonsuzluktan

• Konuları:20

•  
KATILIYORUM!
katılıyorum

bu görüşlere ben de katılıyorum......     bi açıklamayı hakettik sanırım.... Ney Ney Ney

Bir Yerin Adına Denince Türk ülkesi,
           Gözüm Bayrak Arar, Kulağım Ezan Sesi!
« YANITLA #20 : 20 Temmuz 2008, 22:20:05 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
KATILIYORUM!

Katılın bakalım. BU site bir forum olayıyla bitmiyor. Biliyormusun. Bu sitede forum dışında ne kadar arkadaşlıklar oluyor. Ne dostluklar oluyor. Biliyormuzssunuz. Sanalkurs admin takımından en çok illegali tutan kişi bendim. Hata bir yapılır ama aynı hata ikinci kez yapılmaz. BUgün forum dışında üyeler ne terbiyesizlikler yapıyor. Örneğin kızlara sarkan oluyor rahatsız eden oluyor. Ne yani forum dışı diye adamı uyarmayacazmı. Forum dışında özelden küfür yazıyor bir üyeye ne yani . Özelden atmış. Biz karışmayacakmıyız.

İllegali yönetimde en çok tutan. Yaptığı hatalara ragmen genctir yapar dedim . Şans verelim diyen en çok kişi bendim. Ama o şuan nankörlük yapıyor o ayrı. bir hatasını kabul ediyor bir etmiyor anlamadım gitti. Gerci hata kabul etmesinede gerekte yok.

Ayrıca konularda yazılan mesajları herkese göstermek zorunda değilim. Yani tartışmayı herkesin önüne açmak zorunluluğum yok. bunu iyi bilin.

şimdiye kadar herşey de getirdiğiniz detaylar dikkatimi çekmiştir bunda da imkan varsa detayları görelim yargılamak veya kimin haklı kimin haksız olduğunu değerlendirmek değil ama düşüncelerimiz taraf tutacaksa bilgi ile tutmalı bence sabah bi ileti geçmişi vardı  ve ne yazıkki orda bi üyenin silinmesini icab eden bi şey yoktu birde sanırım kişisel bi durum yani fatih abinin site yöneticisi olması hakkında değil yani ne bileyim özelle sanal karışmış sanki illegal iyi bi paylaşımcıydı bence aklımızdaki şu soru işaretrlerini gidermesini istiyorum bu konu ile ilgisi olanların bu benim düşüncem elbette herkese kolay gelsin...... Masum Masum Masum

kişisel bir durum var deyip bilip bilmeden konuşmamanı öneririm. İllegalin hataları bir değil. Bugün bir kişi sana özelden birisi tahrik etse yazı yazarsa sakın ola bize bu kişi böyle yapıyor deme. Çünkü  seninle ozaman ilgilenmeyecem. NE halin varsa gör diyecem bunu bil. O zaman anlarsın.
İllegal paylaşımcı ne paylaşıyor?? Film , efendime söyliyeyim işşte değişik değişik geyik konular. Çok iyi paylaşımcıysa neden program konularında onu göremiyorum. Görsemde çok az gördüm.

Olayı bilip bilmeden kişisel sorun işte su konuyu detaylı acın deyip beni karalamaya çalışmayın. Bir insanı hiç yoktan günahını almayın.

Sanki sanalkurs forumunu illegal oluşuuturdu. Tüm bilgileri o girmiş şekilde oldu. Allahtan benim mesaj sayım konu girmişliğim orndan fazla.

Olayı bilmeeden ne kadar değişik konuşuyorsunuz. Konuyu kapatalım artık. İllegal gitti. Evet gitsin sanalkursa kimler gelip gidiyor. Aa ma üye sayısı pöpülerlik hiç hız kesmiyor. Çünkü yanlış işler yapmıyoruz!!!!!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #21 : 20 Temmuz 2008, 22:25:39 »
  • _Saadet_
  • Bilgin Üye
  • ♥ » ΣΛ « ♥

•  
haklısın fatih abi sanalkurs dışında neler oluyor onu bilemeyiz elbette Utandım tabi gençtir yapabilir yanlşıklr ve elbetteki karşılaştığı bu durum bir genç tarafından hoş bir şey değil yinede bilmediğimiz şeyler varsa yorum yazmak bize düşmüyor  Masum haklısınız bu konu kapansın artık Üzgün

Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma

Her güzel sey bitermiş
« YANITLA #22 : 20 Temmuz 2008, 22:44:14 »
fatih abi ben seni hala seviyorum ama o yaşlı kelimesini şaka icabında söyledm onuda zaten msn de sana yazdım ama olay ikimiz arasında ikimiz çözelim sk den çıksın bu olay
« YANITLA #23 : 21 Temmuz 2008, 08:49:57 »
  • beter
  • Bilgin Üye

•  
FATİH
sanırım küçük bir yanlış anlasılma var burada hiç kimse diğerini yargılamaya çalışmıyor su haklı ve ya bu haksız demiyor
muhakkak bazı seylere müdahale etme hakkınız vardır ama ihraç kararı ya kilitli bir konu ile duyurulsa veya hiç yazılmasa daha doğru olurdu.
bizim demek istediğimiz bu sekilde bir konu açılmışsa tam anlamı ile bir açıklamayı da beraberinde getirmesi icab ettiği.

« YANITLA #24 : 21 Temmuz 2008, 08:53:45 »
  • beter
  • Bilgin Üye

•  
bide uslubün inanılmaz sert geldi bana sanki cevabı sinirli olarak yazmıssın biraz daha sukunet tavsiye ederim atalarımızın dediği gib öfkeyla kalkanlardan olmamak adına...

« YANITLA #25 : 21 Temmuz 2008, 12:29:36 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
FATİH
sanırım küçük bir yanlış anlasılma var burada hiç kimse diğerini yargılamaya çalışmıyor su haklı ve ya bu haksız demiyor
muhakkak bazı seylere müdahale etme hakkınız vardır ama ihraç kararı ya kilitli bir konu ile duyurulsa veya hiç yazılmasa daha doğru olurdu.
bizim demek istediğimiz bu sekilde bir konu açılmışsa tam anlamı ile bir açıklamayı da beraberinde getirmesi icab ettiği.

ya bak hala olayı bilmeden. DOllma fikirlerle bana laf ediyon. SOnra diyonki uslubün sert. Ya arkadaşım sen beni anlamaıyonmu. Olayı bilip bilmeden konuşmayın diye. Artık açıklama yapmıyorum . BU konuyu kapatıyorum. O sayggısızlık yapacak. ben karşı cıkacm. sizde bana kızacaksınız. Yok öyle birşey.

Ben siez diyorum ki bilemdğiniiz olaylarda oluyor. böyle insafsizca insanın üzerine gelmeyin dedim. Açıklama yaptım ama anlamadınız. Artık bu konuyu konuşmuyourm. Bu konuyu konuşanıda her türlü işlem yapıcam. Açık açık yazıyorum. Olayı kapatın

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: