Forum Dışında Yaşanan Birşeyin Buraya Yansıtılması İlginç...
KATILIYORUM!
Katılın bakalım. BU site bir forum olayıyla bitmiyor. Biliyormusun. Bu sitede forum dışında ne kadar arkadaşlıklar oluyor. Ne dostluklar oluyor. Biliyormuzssunuz. Sanalkurs admin takımından en çok illegali tutan kişi bendim. Hata bir yapılır ama aynı hata ikinci kez yapılmaz. BUgün forum dışında üyeler ne terbiyesizlikler yapıyor. Örneğin kızlara sarkan oluyor rahatsız eden oluyor. Ne yani forum dışı diye adamı uyarmayacazmı. Forum dışında özelden küfür yazıyor bir üyeye ne yani . Özelden atmış. Biz karışmayacakmıyız.
İllegali yönetimde en çok tutan. Yaptığı hatalara ragmen genctir yapar dedim . Şans verelim diyen en çok kişi bendim. Ama o şuan nankörlük yapıyor o ayrı. bir hatasını kabul ediyor bir etmiyor anlamadım gitti. Gerci hata kabul etmesinede gerekte yok.
Ayrıca konularda yazılan mesajları herkese göstermek zorunda değilim. Yani tartışmayı herkesin önüne açmak zorunluluğum yok. bunu iyi bilin.
kişisel bir durum var deyip bilip bilmeden konuşmamanı öneririm. İllegalin hataları bir değil. Bugün bir kişi sana özelden birisi tahrik etse yazı yazarsa sakın ola bize bu kişi böyle yapıyor deme. Çünkü seninle ozaman ilgilenmeyecem. NE halin varsa gör diyecem bunu bil. O zaman anlarsın.
İllegal paylaşımcı ne paylaşıyor?? Film , efendime söyliyeyim işşte değişik değişik geyik konular. Çok iyi paylaşımcıysa neden program konularında onu göremiyorum. Görsemde çok az gördüm.
Olayı bilip bilmeden kişisel sorun işte su konuyu detaylı acın deyip beni karalamaya çalışmayın. Bir insanı hiç yoktan günahını almayın. Sanki sanalkurs forumunu illegal oluşuuturdu. Tüm bilgileri o girmiş şekilde oldu. Allahtan benim mesaj sayım konu girmişliğim orndan fazla.
Olayı bilmeeden ne kadar değişik konuşuyorsunuz. Konuyu kapatalım artık. İllegal gitti. Evet gitsin sanalkursa kimler gelip gidiyor. Aa ma üye sayısı pöpülerlik hiç hız kesmiyor.
Çünkü yanlış işler yapmıyoruz!!!!!