Sayfa: [1]
Adobe Flex Builder 3 Pro Eğitimcilere ve Öğrencilere Bedava
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Temmuz 2008, 01:02:02 »
Adobe Flex Builder 3 Pro eğitim lisansını alabilme koşulları

Devam ettiğiniz eğitim kurumundan onaylı öğrenci belgeniz,
Bağlı bulunduğunuz eğitim kurumu ile ilgili eğitimci belgeniz,
Çalıştığınız eğitim kurumu ile alakalı çalışma belgeniz,
Herhangi bir resmi belgeniz yoksa, çalışan ya da eğitmen durumunda olduğunuzu gösterir eğitim kurumundan aldığınız bir yazı. Başvurular alttaki bağlantıdan yapılabilir.

Adobe, okular ve öğrenciler için Flex Builder lisansını ücretsiz dağıtıyor. Flex Registiration Servisi üzerinden bir süredir okullara ve öğrencilere Flex Builder 2 lisansı ücretsiz dağıtılmaktaydı. 25 Şubat'ta Flex 3'ün duyurulmasının hemen ardından Flex Builder 3 için Flex Registiration servisi de güncellendi.

Öğrenciler için herhangi bir kısıtlama yok. Yani ilköğretim, lise, üniversite veya yüksek lisans öğrencisi iseniz sizde ücretsiz Flex Builder 3 lisansı alabilirsiniz. Ücretsiz Flex Builder 3 lisansı almak için yapmanız gereken tek şey Flex Registiration sayfasını açarak, öğrenci veya fakülte lisansını seçtikten sonra karşınıza gelen formu doldurmak. Bu formda kişisel bilgilerinizin yanısıra öğrenci veya fakülte için gerekli olan belgeyi de göndermeniz gerekiyor. Bu belge, okulunuzdan aldığınız öğrenci belgesinin taranmış bir kopyası (GIF veya PDF) veya geçerli öğrenci kimlik kartınızın taranmış bir kopyası (GIF veya PDF) olmalıdır.

Formu doldurup gönderdikten sonra bir hafta içerisinde size e-posta ile Flex Builder şifreniz gönderilecektir. Eğer bir hafta içerisinde şifreniz e-posta ile gönderilmemiş ise (Bu arada dikkat edin, bana gönderilen e-postayı ben spam kutusunda buldum!) info@flexregistration.com adresine durumu bildiren kısa bir e-posta atabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
adresten Flex Builder 3 Professional deneme sürümünü indirebilir ve kurulumda şifrenizi girerek artık ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
alıntı   ilyasdogruer

Başvuru
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 01:08:25 Gönderen: ttyaman »
« YANITLA #1 : 10 Temmuz 2008, 08:58:33 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye
  • _by_danger_
  • Nereden: DENİZLİ

• Konuları:163

•