Sayfa: [1]
müzik arşivi yapabilirmiyim?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Mayıs 2008, 20:14:11 »
öncelikle yardım ediceklere şimdiden teşekkürler.
bi siteyi bitirmek üzereyim ama tabi takıldığım yerler var umarım yardım eden birileri çıkar.
siteye multimedia kısmında ikonlarla müzikleri oynatma yada indirilmesini sağlamak istiyorum.yani müziğin adının altında bir oynatma ikonu birde indirme ikonu koymak istiyorum. fakat kendim bulduğum bir play ikonu yükleyip onu müzik parçasına yönlendirmeyi düşündüm ikona tıklayınca müzik çalar dye ama heralde öle bi şansım yok.programda var olan flash buttonlardan yapmayı denedim ama ondada buton adını tanımlı olmadığının faklı bir isim girmemi söylüyor ama ne girsem kabul etmiyor.daha sonra direk parçayı yüklediiğimde play tuşu gibi bişey yüklüyo sayfayı açtığımda ama tam gözükmüyor(mozillada müzikler hiç açılmıyor,iexplorer7 de tuş yarı gözükür durumda).
biraz uzun oldu ama kısacası bastığımda müziği dinleyebileceğim bastığımda müziği indiebileceiğim bi olay varmı?
« YANITLA #1 : 01 Haziran 2008, 21:26:47 »
« YANITLA #2 : 02 Haziran 2008, 21:32:06 »
kimse bilmiyo mu yoksa bilenlere denk mi gelemedim ya Üzgün
« YANITLA #3 : 02 Haziran 2008, 21:35:40 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Bunun için hazır flash media oynatıcıları var. İnternetten arastırırsan bulabilirsin.
Listeyi atıyorsun siteye girdiğinde kullanıcının isteğine göre başlatıyorlar..
Tabii bandwith i düşündün dimi ? 3mblik bir muziği gunde 10 kere dinlense.. 30 mb ayda 1gb lik bandwith kullanımına neden olursun..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 23 Haziran 2008, 18:19:49 »
bandwith i bilmediğim için düşünemedim ama anlattığına göre o işi zorlaştırır Üzgün  teşekkürler.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: