Sayfa: [1]
Front Page
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mart 2007, 00:17:19 »
pront page programını indirebileceğim adres arıyorum.Bu yüzden web derslerine başlayamıyorum.tşk.
« YANITLA #1 : 08 Mart 2007, 08:58:32 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:166

•  
Sana Frontpage değil de Dreamweaver öğrenmeni tavsiye ederim. Sitesinde şöyle yazıyor: Dokuz yıldır önemli bir Web yazarlığı aracı olan FrontPage'in yayınına 2006'nın sonunda son verilecektir. En son teknolojileri kullanan bu yepyeni üç uygulama geliştirme ve Web yazarlığı aracıyla; yani kuruluş bilgi işlem çalışanlarına yönelik Microsoft® Office SharePoint® Designer 2007, profesyonel Web tasarımcılarına yönelik Microsoft® Expression™ Web Designer ve Web geliştiricilerine yönelik Microsoft® Visual Studio 2005 ile mevcut FrontPage müşterilerimizin farklı gereksinimlerine yönelik hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bu nedenle Expression Web indirdim ve inceledim ben. Çok ciddi bir farklılık sunmuyor Frontpage'den.  Ancak Expression kullanabilmeniz için önce Framework'ü sisteminize kurmanız gerekiyor. Zaten kendi otomatik kuruyor. Bu programı indirebileceğin adres şu: Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Ayrıca illa ki Frontpage diyorsanız Office XP serisi için Frontpage'de otomatik olarak kuruluyor, haberiniz olsun. Office 2003'e dahil edilmedi, ayrı olacak çıkarıldı, sonrasında da bu Expression çıktı.

Ama siz ne olursa Dreamweaver'dan vazgeçmeyin. Gülümseme

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 08 Mart 2007, 12:36:07 »
teşekkürler.reis..
« YANITLA #3 : 10 Mart 2007, 14:58:58 »
kardeşim dreamweaver öğren... daha gelişmiş bir editördür...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: