Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDreamweaver & Frontpage (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, Quadim)dreamweaver'da templateyi kaydederken sorun yaşıyorum.
Sayfa: [1]
dreamweaver'da templateyi kaydederken sorun yaşıyorum.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Temmuz 2008, 14:52:59 »
dreamweaver da hazırladığım index.html dosyamı save as template komutu ile kaydetmeye çalıştığımda "there is an error line at line 12 column 7 (absolute 465) of c:\documents and settings\ekrem\desktop\ephesus\web\index.html:nested editable region" uyarısı alıyorum.Ancak main.dwt olarak kaydediyorum fakat yeni bir sayfayı bu template den açmak istediğimde bu hatayı yeniden veriyor ve yeni sayfayı açmıyor.hatanın olduğu satır ise <body> olan satır. bu konuda yardım edebilir misiniz teşekkürler Ağlayan
« YANITLA #1 : 15 Temmuz 2008, 20:41:46 »
  • judoka
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden:

• Konuları:16

•  
Sayfayı hangi bölümden düzenlersen düzenle sayfayı açtığın ilk anda code bölümünden bütün kodları silip sonra başlamalısın. Sanırım düzelir. Başarılar
« YANITLA #2 : 16 Temmuz 2008, 16:21:39 »
videolar yardımıyla bayağı bi ilerledim ben linkler sayfalar falan ama bu hata çıkınca nerede olduğunu bilmiyorum en baştan mı başlamam mı gerekiyor bunu düzeltebilmek için
« YANITLA #3 : 16 Temmuz 2008, 21:11:59 »
  • _Saadet_
  • Bilgin Üye
  • ♥ » ΣΛ « ♥
  • Nereden: Konya

• Konuları:30

•  
 herhangi bir sayfayı kaydetmeden,  yani mesela index.html yi değilde sayfanın ismi untitled-1 yazarken save as template yap, Göz kırpan hiç başima gelmedi böyle bir hata ama programdan da kaynaklanan bir neden olabilir. Ney olmassa eğer dreamweaver i kaldırıp tekrar bi kursan Masum

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma

Her güzel sey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş...
« YANITLA #4 : 18 Temmuz 2008, 02:42:27 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
"nested editable region" uyarısının isimden kaynaklanacagını sanmıyorum.
araştırıp tekrar dönerim buraya

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDreamweaver & Frontpage (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, Quadim)dreamweaver'da templateyi kaydederken sorun yaşıyorum.
Bölüm atla: