Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDreamweaver & Frontpage (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, Quadim)Dreamweaver ÖĞRENMEK İSTİYORUM KAYNAK SIKINTIM VAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Sayfa: 1 2 [3]
Dreamweaver ÖĞRENMEK İSTİYORUM KAYNAK SIKINTIM VAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 26 Şubat 2008, 17:20:21 »
8.0 anlatımı

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız   bunu nasıl indireceğim bilen var mı?
« YANITLA #31 : 26 Şubat 2008, 18:46:38 »
linke tıkla çıkan ekranda "free" butonuna bas sürenin dolmasını bekle sonra resimdeki harfleri kutucuğa yaz ve download a bas...

Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Kişisel Günlüğüm
« YANITLA #32 : 04 Mart 2008, 19:28:43 »
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz
ben grafikerim hemde bilgisayar programcısıyım, bu web sayfası yapmak için gerekli olan programlarala ilgili olarak döküman olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi, bilhassa dreamweaver ve flash öncelikle önce onları öğrenelim gerisi gelir elbet, bizimde bir faydamız olur size
« YANITLA #33 : 11 Mart 2008, 16:06:07 »
  • S.ince
  • Aktif Üye
  • Dürüstlük Erdemdir...
  • Nereden: Sanal Alemden.

• Konuları:50

•  
sml lar bende araniza yeni katıldim ben  web tasarım bölümündeyim bana  yardımcı olurmusun web tasarım,ve flash  hakkında yeterli bilgi alamıyorum egitim cdlerim yok acaba web ve flash  bilenler bana yardımcı olabilirmi acaba msn adresim:s.ince_46@hotmail.com

NE KRALINA GİDERİM NE ALAYINA
BİR DURUM VARSA KRALIDA GELİR AYAĞIMA ALAYIDA
       ...Dürüstlük Erdemdir...
 Gülümseme"Ctrl+W bas bakayım basamazsın ki"Gülümseme
« YANITLA #34 : 16 Mart 2008, 18:58:01 »
eğer istersen milli eğitimin megepleri var...googledan megep.meb.gov yazarsan gelir....oradan download edebilirsin..ben bu şekilde öğrendim..çok faydalı tavsiye ederim...burdaki derslerde ihtiyaçlarını görebilir ama hiçbişey anlamadan terimleri bilmeden öğrenmen imkansız...önce terimleri öğrenmelisin bunun içinde milli eğitimin megepleri biçilmiş kaftan..eğer internetten bulamazsan senin için rapide yükleyebilirim...isteğin doğrultusunda tabi...bana mail atabilirsin istersen ....ama önce kendin ara  Sırıtan  badreal@msn.com mail adresim
« YANITLA #35 : 02 Temmuz 2008, 10:17:06 »
« YANITLA #36 : 22 Temmuz 2008, 21:05:34 »
gercek kaynakları nerden bulabilirm acaba şu flaş button ekleme olayına kafayıda çok kötü bozdum bu arada
 Ney
« YANITLA #37 : 01 Ağustos 2008, 17:21:02 »
bENDE YENİ GELDİM BENDE    YALAYIP YUTUCAM PHOTOSHOPU DREMWEAWERE...
« YANITLA #38 : 14 Ağustos 2008, 14:31:23 »
grafik tasarımcısı olmak istiyorum ve bunun için uğraşıyorum neler yapmalıyım benden bilgili arkadaşlarım abilerim ablalarım yardımcı olursanız sevinirim özelden mesaj atarsanız iyi olur bir girdiğim siteyi bir daha bulamıyorum Gülümseme
« YANITLA #39 : 14 Ağustos 2008, 18:24:07 »
  • serkankose07
  • Bilgin Üye
  • Amateur Web Desinger...
  • Nereden: Antalya

• Konuları:25

•  
slm öncelikle Değerli ziyaretçimiz
www.sanalkurs.net
adresindeki derslerden öğrenebilirisn bunun yanında  bu adresten de örenebilirsin, Değerli ziyaretçimiz
http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/Dreamweaver/index.html
bu adres milli eğitim bakanlığının sitesidir...

<a href="http://img178.imageshack.us/img178/9953/introsv1.swf" target="_blank">http://img178.imageshack.us/img178/9953/introsv1.swf</a>
Değerli ziyaretçimiz
Serkan KÖSE Amatör Web Tasarımcısı-Dj-Producter
« YANITLA #40 : 01 Eylül 2008, 16:29:50 »
belki biraz acayip olacak ama ben web'in w sinden anlamayarak bunu ögrenmeye başlamak istiorum bu konuda ne yapacagımı nasıl başlıcagımı, ne yol izlicemi anlatacak bir gönüllü aranıyor.

belki bir bakıma fazla istegim oldu ama yardım edecek biri cıkacagını umut ediyorum tşkrler şimdiden..
« YANITLA #41 : 20 Eylül 2008, 09:40:42 »
slm aranıza yeni katıldım... PhotoShop konusunda iyiyim ama profesyonel sayılmam gerçi onada çok az kaldı  Dil çıkaran  ve şimdide D.W öğrenmek istiyorum...ama sanırım sıfırdan başlamam gerekecek...photoshop konusunda sorularınızın bi çoğunu rahatlıkla cevaplayabilirim....ve D.W konusundada sorularım çok olacak.... Kahkaha Dil çıkaran
Sayfa: 1 2 [3]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDreamweaver & Frontpage (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, Quadim)Dreamweaver ÖĞRENMEK İSTİYORUM KAYNAK SIKINTIM VAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Bölüm atla: