Sayfa: [1] 2
Web sitesi yapmak için nereden başlamalıyım?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Ekim 2007, 15:12:56 »
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. site çok güzel olmuş gayet yararlı... benim acil web sitesi derslerine ihtiyacım var.site tasarımı hakında birşey bilmiyorum. elimde dreamweaver 8 var.baştan başlayıp çok hızlı birşekilde öğrenmem lazım ne yapmalıyım.. burada baştan anlatan ders bulamadım.. lütfen çok acil yardımlarınız gerekiyor şimdiden teşekkürler....
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2007, 10:12:28 Gönderen: Siracel »
« YANITLA #1 : 01 Ekim 2007, 22:07:51 »
  • oli
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Konak

• Konuları:11

•  
Arkadaşım valla hani öle hemen öğrenceğini sanmıyorum ama bu zamanlada alakalı ama bnce dreamweaverdan değil HTML'den başlarsan daha yaralı olcağını tahmin ediyorum çünkü web tasarımın mantığını anladıktan sonra dreamweavera gec daha kolay olur. Gülümseme
« YANITLA #2 : 01 Ekim 2007, 22:10:16 »
teşekkürler..en kısa nekadar zamanda öğrenebilirm.. bu arada htmlden başlayacağım
« YANITLA #3 : 04 Ekim 2007, 18:28:35 »
  • oli
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Konak

• Konuları:11

•  
Bu sana kalmıs bısı 1 haftadada öğrenirsin 1 ayda yada 1 yılda bu tamamı ile sana kalmıs bişi sürenkli örnek sayfalar yap HTML'de kendini pekiştir kodları öğrenmeye bak...
« YANITLA #4 : 04 Ekim 2007, 18:29:38 »
teşekur ederim oli
« YANITLA #5 : 14 Ekim 2007, 22:06:56 »
yahu arkadaslar benimde yardıma ihtiyacım var.carsamba gününe yetiştirmem gereken bi ödew.5 tane siyah kareyle, içiçe gelmeyecek sekilde tıkanmışlığı anlatmamı istedi manyak hoca.noolur yardım edin?hayatım buna baglı  Ağlayan mail adresim: e_buyukkoz@yahoo.com  şimdiden saolun...!
« YANITLA #6 : 16 Ekim 2007, 10:14:42 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Nerden başlayabilirsin? Arkadaş HTML demiş ama, HTML ile vakit kaybetmeye gerek yok bence, Dreamweaver bir çok şeyi senin yerine zaten yapıyor. Bence ilk iş olarak Medyasoft Kaynağından Eğitim Dreamweaver kitabı alıp derslere başla, göreceksin çok işine yarayacak. Çünkü ben de ilk olarak böyle başlamıştım. Sonra da Sanalkurstaki derslerle kendini pekiştirirsin, ama önce temeli bir at bakalım. Kolay gelsin şimdiden.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #7 : 16 Ekim 2007, 12:00:05 »
« YANITLA #8 : 22 Ağustos 2008, 13:03:43 »
Arkadaşım valla hani öle hemen öğrenceğini sanmıyorum ama bu zamanlada alakalı ama bnce dreamweaverdan değil HTML'den başlarsan daha yaralı olcağını tahmin ediyorum çünkü web tasarımın mantığını anladıktan sonra dreamweavera gec daha kolay olur. Gülümseme
ben web tasarım öğrencisiyim bize html den başlattılar çokta iyi yapmışlar şimdi dreamweaver da bazen kod yazman gerekecek o yüzden html den başla direk dreamweaver dan başlamak bence pek uygun olmaz sonra kodlarla oynamak istediğinde çok zorlanırsın ama baştan kodlarla başlarsan işin daha kolay olur diye düşünüyorum ben... kolay gelsin...
« YANITLA #9 : 22 Ağustos 2008, 16:07:38 »
  • FightWithDewil
  • Aktif Üye
  • Sanal Ortamın Tek Kursu!...

• Konuları:2

•  
Bu isi yapıcaksınız HTML kodlarını yalayıp yutmanız gerek ki ilerde sorun ciktiginda kolaylıkla kontrol edebilin Göz kırpan

« YANITLA #10 : 24 Ağustos 2008, 16:36:36 »
Ya  arkdaşlar  bu html  nasıl  ögrencem Dreamweaver  naıl indircem
« YANITLA #11 : 24 Ağustos 2008, 18:40:22 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Bu isi yapıcaksınız HTML kodlarını yalayıp yutmanız gerek ki ilerde sorun ciktiginda kolaylıkla kontrol edebilin Göz kırpan
Kesinlikle katılıyorum. Dreamweaver yada benzeri editörler sadece işinizi kolaylaştırmaya yöneliktir ama manuel kod girmeniz gerektiğinde takılır kalırsınız önce düz metin editörleri ile kod yazmayı deneyin... Kolay gelsin.. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #12 : 27 Ağustos 2008, 09:41:39 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.

• Konuları:161

•  
İlla ki Kod öğreneceksiniz diye korkutmayın, kod öğrecenek mecburen zaten, herhalde DW'nin yaptığı ile yetinmeyecek, bir süre sonra daha ayrıntısını isteyecek ve o zaman hepsini öğrenecektir. Ama önce kendine bir güveni gelsin arkadaşın.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #13 : 27 Ağustos 2008, 09:43:53 »
  • taytanicman
  • Bilgin Üye
  • H.Hüseyin ÇOLAK
  • Nereden: HATAY

• Konuları:20

•  
KATILIYORUM

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
SON DERS:

Değerli ziyaretçimiz
Flash,Photoshop, vs Derslerim

Pek Yakında Yeni Sitesiyle Geliyor...
Değerli ziyaretçimiz
www.colakdizayn.com

H.Hüseyin ÇOLAK***taytanicman
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #14 : 28 Ağustos 2008, 11:16:34 »
  • FightWithDewil
  • Aktif Üye
  • Sanal Ortamın Tek Kursu!...

• Konuları:2

•  
Simdi kendine güveni gelsin diyoruzda ilerde kırılmasın bu sefer güveni.Siz diyosunuzki; "arkadasım sen arabayı kullanmayı bilmeden git ehliyet al sonra git duvara carp ,insanları ez nasıl olsa ögrenirsin".Böyle birsey mümkün degil herseyin basından baslamak güzeldir.Simdi bu arkadas html bilmezse DW 'i ögrenir gider sonra der ben resimlerimi nasıl kaydırıcam,yazıya link verdim niye görünmüyo vs.vs. yani isin kod kısmını bilmezse hep sorun cıkar.Ama herkesin kisisel düsüncesi yok ben böyle memnunum derse tabiki kendisi bilir  Göz kırpan

Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: