Sayfa: [1]
Sıfırdan flash site tasarımı
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Temmuz 2008, 16:08:14 »
  • taytanicman
  • Ziyaretçi
Ya o kadar flash da ders var bi sıfırdan tasarım yapma yok bi yazsalar ders ne olur yani
« YANITLA #1 : 27 Temmuz 2008, 10:32:33 »
  • GrKsIz
  • Yeni Üye
  • *
  • bla bla bla(:
  • Nereden: adnah

• Konuları:0

•  
bence yazmazlar mantıklı dıll yanı adam kendnı okdr gelştrmş paylaşmaz herlde:/ ben olsam pylşrdm:D
« YANITLA #2 : 27 Temmuz 2008, 10:36:14 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Çok karamsar olmayın hemen Gülümseme Paylaşan Çıkar birgün  Masum Ben yapmaya çalışıyorum full flash site zamanım olmadığı için fazla geliştiremiyorum  Üzgün

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #3 : 27 Temmuz 2008, 22:53:22 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:59

•  
bence tek ders olmayacağı için sıra ile hazırlamaya vakti olan birisi lazım
bu sitede olanların çoğuda baska işleri olup vakitleri fazla bol olmayan kişiler olduğu için biraz zor gözüküyor
ama olsa ne güzel olurdu...

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
SARAY BAYRAK
« YANITLA #4 : 28 Temmuz 2008, 02:25:40 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:381

•  
burada basit bir anlatım var,sıfırdan örnek bir flash site:  Değerli ziyaretçimiz

yine benzer bi şekilde portfolyo yapımı:  Değerli ziyaretçimiz

ve bir portfolio daha:  Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 28 Temmuz 2008, 09:01:55 »
bence yazmazlar mantıklı dıll yanı adam kendnı okdr gelştrmş paylaşmaz herlde:/ ben olsam pylşrdm:D

Arkadaşım Sanalkurs üyeleri  iyazdığın gibinsanlar değildir. Şu anda yönetim yeni site tasarım ve dergi için çalışıyor. Ayrıca böyle birşeyin olması mantıksız. Herkesin yapacağı tasarım farklı olur. Sen bir ders görsen aynı tasarımı yapıp sitene mi yerleştireceksin!? Sıfırdan Site Tasarımı vs. gibi derslerde sadece derste yapılan işlemleri öğrenirsin. Senin bir fikir oluşturup o fikire göre bir tasarım yapman lazım. Takıldığın yerde o derslerdeki şeylerden yardım alacaksın. Herşey o dersleri yapmakla bitse... Ayrıca lütfen bu tarz yorumlar yapma. Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #6 : 28 Temmuz 2008, 13:35:34 »
Hmm, şimdi herşey iyi hoşta, sıfırdan tasarım istemekteki mantığı anlamadım ben. Flash derslerine bakıp nette araştırırsan zaten "al sana site" mantığını görüyorsun. Yani azcık zahmete girmek bence daha mantıklı geliyor. Yani site yapmaya başla, ilerleme kaydet, takıldığın yeri buradan sor kardeş bence bu daha etkili olur. Göz kırpan

Herşeyden birazcık karıştırırsan lezzetli bir salata yapabilirsin veya çöp!!! vereceğin emekle kıyasla...
« YANITLA #7 : 28 Temmuz 2008, 19:50:10 »
Ben bugün ilk dersimi yazdım ama onaylanmasını bekliyorum  Göz kırpan 2. dersimde siteyi bitiricez inşallah hele bu onaylansın  Öpücük 3. dersim dede siteye müzik eklemeyi gösteririm 4. dede butonlara ses vermeyi ...
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2008, 19:52:39 Gönderen: ali alkan »
Sayfa: [1]
Bölüm atla: