Sayfa: [1]
istek
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 23 Eylül 2007, 17:11:33 »
arkadaşlar sitede  dersler bölümüne network ile alakalı bi başlık yapıp gönülü arkadaşlar o başlık altında kendi deneyimlerini yazsalar ve ne biliyim duyduklarını teorilerini falan bildiği şeyleri yazsa diğer meraklılarıyla paylaşsa nasıl olur  bu sadece bi öneri kabul etmek sizin işiniz eğer kabul ederseniz bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum network konusunda . şimdiden teşşük ederim başarılarınızın devamını dilerim

O.K dinlemesini bilirsen en aptal birinden dahi bişeyler öğrenirsin veya life is noting whitout Fu........inggggggggg O.K
« YANITLA #1 : 27 Eylül 2007, 12:05:44 »
  • sefoja
  • Destekçi Üye
  • **
  • kendimizde miyiz?
  • Nereden: antalya

• Konuları:0

•  
sitede henüz çok yeniyim belki tam olarak gezmeyi başaramamışımdır...ama sanki freehand dersleri çok az gibi. biraz daha yoğunlaşabilir mi?

her şeye yeniden başlamak...
« YANITLA #2 : 27 Eylül 2007, 12:52:34 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
Konu konu sorarsanız ders hazırlarız, genel istekler birşey ifade etmiyor. (Mesela, Freehand'te maskeleme filan gibi)

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #3 : 27 Eylül 2007, 12:55:02 »
  • Çağlar
  • Bilgin Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:34

•  
Konu konu sorarsanız ders hazırlarız, genel istekler birşey ifade etmiyor. (Mesela, Freehand'te maskeleme filan gibi)

Aynen katılıyorum.

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..

Bence, hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostun olmayan utansın
« YANITLA #4 : 03 Ekim 2007, 13:14:48 »
photoshopta genelde resimler üzerine yoğunlaşılmış ders konularında.ben renk ayrımı falan gibi konularında işlenmesini istiyorum.
« YANITLA #5 : 03 Ekim 2007, 15:38:40 »
Corel Draw içinde film ve renk ayarlarıyla ilgili dersler verebilirseniz güzel olur.
« YANITLA #6 : 16 Ekim 2007, 10:17:23 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
photoshopta genelde resimler üzerine yoğunlaşılmış ders konularında.ben renk ayrımı falan gibi konularında işlenmesini istiyorum.

Corel Draw içinde film ve renk ayarlarıyla ilgili dersler verebilirseniz güzel olur.

Bunları buraya değil de, ayrı bir konu açarak sorarsanız daha iyi olur.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: