Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash CS3 Video (Flv) ekleme ve diğer sahne ayarları
Sayfa: [1]
Flash CS3 Video (Flv) ekleme ve diğer sahne ayarları
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Mayıs 2008, 17:49:40 »
Flash CS3'te İmport video'nun ilk şıkkı ile videoyu Flv'ye çevirip 2. frame alıyorum.. 1.frame'de ise onu çağıran loader var. herşey çalışıyor...
Ancak video 2. karede oynayıp bittikten sonra 3.kareye (ya da GetUrl gibi yeni bir sayfaya)nasıl geçebilirim? Üzgün
« YANITLA #1 : 28 Mayıs 2008, 00:40:15 »
  • ttyaman
  • Bölüm Başkanı
  • Nereden:

• Konuları:77

•  
getBytesLoaded (yüklenen byte)  -  getBytesTotal (toplam byte) -  getBytes.......? (oynatılan byte)  sonuncusu için böyle bir metoda rastlamadım. eğer olsaydı kolaydı.

Videonun olduğu frameye alttaki kodu yaz ben video ile birlikte denemedim 60000'i video süresine göre ayarlaman lazım 60000 = 1dk. Fakat download edilen süre ile geçen süre arasında fark olacağı için video bitmeden fonksiyon çalışabilir.

stop ();
function basla(){
_root.gotoAndPlay(2); //yada getURL("index.html", "_blank");
clearInterval( zaman );
}
var zaman= setInterval(basla, 60000);

Bunun için en sağlıklısı kendi playerini yapmak. Yaptığın oynatma bar'ı belirlediğin koordinatlara ulaştığında, çalışması gereken bir fonksiyon yazdığında istediğini elde etmiş olursun.  Gülümseme

tek sınırın hayal gücün.hayal gücün sınırsız

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlash (Moderatörler: Dr.Weaver, siracel, ttyaman)Flash CS3 Video (Flv) ekleme ve diğer sahne ayarları
Bölüm atla: