Sayfa: [1]
COREL DRAW DERSLERİ ................!!!!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Mart 2008, 21:15:33 »
rkadaşlar corel draw eğitim kitabı aldım fakat cok zorlanıyorum. Demek istediğim coreli yeni öğrenmeye başlıyanlar forumda okudugum kadarıyla oldukca zorlanıyor.Corelle ıle ılgılı derslerı daha yeni başlıyanların anlıyabılecegı şekilde yol gösterme amaçlı şekilde vermeniz mümkünmü acaba. Ben dersleri inceliyorum ancak konu ıle ılgılı daha once tecrubem olmadıgı için anlamam bıraz zor oluyor.Bu benim yaşadıklarımı sizlerde yeni öğrenirken yaşamışınızdır. corel derslerni dediğim gibi sıfır bilgisi olanlara bir kaç ders gösterilirse bir yumak misali ipin ucu bulununca gerisi gelir diye düşünüyorum.İnşaalah çok zor birşey istememişimdir.İlginizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Örnek::: Corel Yeni öğrenenler için= 1  ,  2 , 3 gibi başlık atılırsa daha anlaşılır olur kanatindeyim.

Not:Çizimle yada grafik mesleği ile yakından uzaktan alakam yok. Benim gibi olanlar için......

Teşekkür ederim
« YANITLA #1 : 24 Mart 2008, 21:27:25 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:199

•  
ilk olarak bu dersleri yaparsan senin için iyi olur Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz
« Son Düzenleme: 24 Mart 2008, 21:31:29 Gönderen: hakanhkn »

« YANITLA #2 : 24 Mart 2008, 22:46:42 »
en başı en zorudur nazmi ağa....... bütün yazarlar mümkün olduğunca ayrıntılı anlatmaya gayret ediyor zaten.kendime adıma bunu iyi yaptığımıda söyleyebilirim ama corelin temel taşlarını bilmek zorundasın sana bunları kimse öğretmez mesala nedir ben bir dersi anlatırken toolbox menüsündeki interactive transparancy tool diyorsam sen toolbox menüsünü bilmek zorundasın artık biz bunuda anlatırsak işin içinden çıkamayız ama benim görevim sana interactice transparacy toolu anlatmak.. daha önce de dedim bu forumda hiçbir forumda olmayan corel kaynakları var hepsini indirir ve birkere okursan zorlandığın yerleri birbir elersin takıldığın yerlerde yardımcı oluruz....

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 25 Mart 2008, 00:52:24 »
AGALAR TESEKKURLER BU BENIM ROTAMI DUZELTIR.BUYUK IHTIMALLE ILERLERIM ARTIK. EN AZINDAN YOL GOSTERECEK DOSTLARA SAHIBIM ARTIK. TEKRAR TESEKKURLER
« YANITLA #4 : 25 Mart 2008, 21:56:01 »
Bir fikirde benden olsun. corel ve illustrator çok hoşuma giden iki programdı ve sıfır bilgim vardı önce kendime başlangış dersleri buldum internetten türkçe ingilizce bunları arşivledim sonrada youtubeden görüntülü dersler indirdim onlarıda arşivledim öğretilenleri tek tek yapa yapa şimdi çalıştığım okulda afişler ve davetiyeleri corel de yapabiliyorum en sevdiğimde clipartlar bile oluyor. Siteye upload meselesini hala çözemesemde ben derim ki sayın Nazmı Aga küçük adımlarla ve her bulduğunuzu yapmaya çalışarak bu iş olacaktır Allah ın izniyle siz sakın olmuyor diye vazgeçemeyin

saygılarla
« YANITLA #5 : 26 Mart 2008, 01:34:52 »
Ufuk Agam galiba senin gösterdiğin yolu izliyecem. Biraz başlangıc bilgisi ve gosterilen çizimleri tekrar etmek. Ufukcuğum 41 yaşından sonra biraz zor olacak ama öğrenecem bunu çok hoşuma gitti. Size ve bütün form üye arkadaşlarıma sağlıklı yaşam diliyorum.
« YANITLA #6 : 26 Mart 2008, 09:30:00 »
Hayırlısı olsun Nazmi Ağa. Arkadaşlar zaten belirtmişler ingilizce bile olsa videoların etkisi büyük oluyor. Videolar, dersler ve bol çizimle olur olmayacak birşey yok. Kolay gelsin.
« YANITLA #7 : 26 Mart 2008, 19:10:13 »
Bende aynı yolu kullanarak öğrenecem .
« Son Düzenleme: 26 Mart 2008, 19:13:04 Gönderen: aysegul-aysegul »
« YANITLA #8 : 27 Mart 2008, 00:52:16 »
Dostlar sağ olun en sonunda doğru yolu buldum. Çok zevkli oluyor öğrenmeye başlayınca. Yeni başlıyan dostlarımın da bu yolu kullanmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Sezgi şirin sana da ayrıca teşekkürler
Sayfa: [1]
Bölüm atla: