Sayfa: [1]
Bir Akıl Danışacaktım
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Kasım 2007, 02:43:12 »
  merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. daha önce aklım nerdeydi bilmiyorum. dün tesadüf sonucu buldum bu siteyi ve sanırım uzun geceler artık bu sitede geçecek.

arkadaşlar donanım ve network konusunda 8 yıl boyunca şirketlerde çalıştım. şimdi ünv öğrencisiyim. artık kendimi programcılık yönnüde geliştirmek istiyorum. 5 yıl bu konuda çalışmak istiyorum.

bu işe başlamadan önce işi bilenlerle bir tartışayım dedim. konuyu doğrumu açtım bilmiyorum ama forumu taradım daha uygun bi yer bulamadım. yanlışsa yönetici arkadaşlar kusura bakmasınlar. herneyse. arakdaşlar ben şimdi nerden başlıyayım. ilgimi soracak olursanız. maden mühendisliği eğitimi alıyorum yani program dilleri ve grafik tasarımları benim hayatımı kolaylaştırır. bir yöntem, sıra ...vs. önerilerinizi bekliyorum. yeni başlayan ve programdan hiç anlamayn ve kendi kendini yetiştirecek biri için neler tavsiye edersiniz?

ilginiz için teşekkürler...
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2007, 02:45:44 Gönderen: aktaraydin »
« YANITLA #1 : 22 Kasım 2007, 10:03:22 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Aşağıdaki yazılar sana bir fikir verir umarım:

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 24 Kasım 2007, 17:14:30 »
TEŞEKKÜRLER Göz kırpan Göz kırpan Kahkaha Kahkaha
« YANITLA #3 : 24 Kasım 2007, 17:52:02 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
Network egıtımı aldıktan ve uzun bır sure calıstıktan sonra programlama dıllerıyle network bılgını bırlestırebılırsın. Bu uzun bır sure alacaktır. Ornek vermek gerekırse c programlama dılınde port kontrollerı ve ag yonetımı. Ayrıca fireware tarzı uygulamalar gelıstırerek routerlara şekil yada yön verebılrsın. Tabii gerçekten ne istediğine bağlı ve harcayacagın emeğe bağlı . Simdiden kolay gelsin.

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
Sayfa: [1]
Bölüm atla: