Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDelphi (Moderatör: Kamil)delphi pradox veritabanında jpg kullanamıyorum
Sayfa: [1]
delphi pradox veritabanında jpg kullanamıyorum
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Mayıs 2006, 21:49:39 »
  • ahmetsanberk
  • Ziyaretçi
dephi 7.0 kullanıyorum veritabanında binary yada ole alan tanımlayıp bmp resimleri veritabanına kaydedebiliyorum fakat jpg resimleri kaydedemiyorum
bilen varsa yardımcı olsun
« YANITLA #1 : 07 Haziran 2006, 10:39:20 »
  • kaymill
  • Ziyaretçi
ben de biraz delphi ile uğraşmıştım. delphi 6   sadece bmp kabul ediyordu jpg kabul etmiyordu.  bir jpg komponenti yükledikten sonra jpg ekleyebiliyorduk form üzerine
delphi 7 de jpg eklenebilyordu sanırım fakat paradox veri tabanı eski versiyon olduğu için kabul etmiyor olabilir.
 bi komponent vs araştırırsanız olacaktır sanırım
« YANITLA #2 : 19 Haziran 2006, 16:50:30 »
  • myosm
  • Ziyaretçi
Merhabalar VT içersinde image kaydetmek uzantısı ne olursa olsun mantıklı değil..

Projjeniz deki resimleri bi klasör altına toplayın ve VT'ye resimlerin yolunu kaydettirin bu şekilde hem vt niz şişmez hemde daha hızlı hareket edersiniz..

Saygılarımla
« YANITLA #3 : 10 Eylül 2006, 22:49:45 »
  • Kamil
  • Bölüm Başkanı
  • Nereden: Kayseri

• Konuları:15

•  
doğru söylüyor myosm çünkü resimin yolunu kaydetmek veri tabanının şişmesini engeller
hızlı da olur

Sanalkurs Yönetim Kurulu Başkanı
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarDelphi (Moderatör: Kamil)delphi pradox veritabanında jpg kullanamıyorum
Bölüm atla: