Sayfa: [1]
transparan
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Eylül 2007, 18:10:48 »
Merhaba arkadaşlar,

corel da çizdiğim bir logoyu transparan jpg olarak nasıl alabilirim.Arka plan transparan olarak seçsemde export ettiğimde arkaplan beyaz olarak geliyor  Ney
« YANITLA #1 : 19 Eylül 2007, 21:01:47 »
Ben mesajınızı okuduktan sonra denedim. Üst üste bir kaç  şekil çizip onu tranparan yaptım daha sonra jpg olarak da pdf olarak da kaydettim ama problem çıkmadı. aynen transparan kaydoldu. Ama siz mesajınızda arka planı transparan yaptım dmeişsiniz arka plan neresi. logonun arkasındaki bir fon mu yoksa sayfanın kendisi mi?

Yusuf Bera
« YANITLA #2 : 19 Eylül 2007, 21:07:58 »
sayfanın kendisi benim için önemli olan logoyu her renk üstünde kullanmak istiyorum onun için gerekli tşkler
« YANITLA #3 : 21 Eylül 2007, 14:22:38 »
ARkadaşlar nasıl transparan yapılıyor Gülümseme onuda anlatırsanız bari bizede faydanız olsun tşk.  Ağlayan
« YANITLA #4 : 22 Eylül 2007, 00:26:22 »
sanırım ne demek istediğinizi anladım. siz sadece logonuzun sınırlarından alarak kullanmak istiyorsunuz. yani logoyu başka bir remin üzerine bindirdiğinizde  arka planda hiçbir leke istemiyorsunuz. bunun için .png uzantısı ile kaydetmenizi tavsiye ederim.
« YANITLA #5 : 22 Eylül 2007, 18:38:43 »
arka planı transparan olan dosya formatları png32 ve ttf32 dir. ancak, CorelDraw yerine tasarımda Photoshop yada fireworks öneririm. çizim araçları ve export menüsü hem daha kullanışlıdır hem de bu amaca daha uygundur. Bir şey daha, Adobe Illustrator kulanmanı öberirim
« YANITLA #6 : 22 Eylül 2007, 20:04:54 »
  • Kerimsarigul
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Kırgızistan - Bişkek

• Konuları:12

•  
Corel'de resimleri transparan yapmakla ilgili derse Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
http://www.sanalkurs.net/corel-drawda-resimleri-transparan-saydam-yapmak-1486.html
bu linkten ulaşabilirsiniz... Arkadaşlarımızın isteği üzerine hazırlamış bulunmaktayım. Başka istenen ders varsa buradan istekte bulunabilirsiniz...

\"Dünyada her şey paylaşıldıkça küçülür, sevgi ve bilgi ise paylaşıldıkça büyür.\"
« YANITLA #7 : 25 Eylül 2007, 22:34:48 »
çizimini corel draw da açıp corel painte importla yada sürükle bırak daha sonra magic wand (-) yardımı ile silmek istediğin kısımları işaretle bu arada tolerance (hassasiyetini) silmek için kullanacağın renklere göre yükseltip düşürebilirsin seçimi tamamladıktan sonra sağ tıklayıp "Object Copy Selecion " de ve sürükleyip workspace taşıarka planın artık transparan bunu cpt formatında kaydet kayıt sırasında transparent kutusunu işaretlemeyi ihmal etme işte transparan bi logo istediğin yerde kullan. hayırlı uğurlu olsun  Gülümseme
« YANITLA #8 : 30 Eylül 2007, 10:29:18 »
Corel'de resimleri transparan yapmakla ilgili derse Değerli ziyaretçimiz
http://www.sanalkurs.net/corel-drawda-resimleri-transparan-saydam-yapmak-1486.html
bu linkten ulaşabilirsiniz... Arkadaşlarımızın isteği üzerine hazırlamış bulunmaktayım. Başka istenen ders varsa buradan istekte bulunabilirsiniz...
Teşekkür ettim Göz kırpan
« YANITLA #9 : 01 Ekim 2007, 11:50:41 »
  • efilex
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden:

• Konuları:3

•  
eyw saol
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2007, 12:08:22 Gönderen: efilex »

Değerli ziyaretçimiz